Turkish Airlines begint Ramadan-campagne

1
3582

Passagiers die tijdens de heilige Ramadan maand vliegen met de grootste luchtvaartmaatschappij van Turkije hebben de mogelijkheid om te profiteren van vluchten voor slechts 94 Turkse Lira.

Volgens een recent persbericht van Turkish Airlines, of Thy, zal de campagne betrekking hebben op alle binnenlandse vluchten van en naar Istanbul tussen 11 augustus en 6 september. De kosten voor een enkele reis met inbegrip van alle belastingen zal 94 Lira oftewel 43 Euro.
De speciale tickets zullen worden verkocht vanaf 2 augustus, tot aan het einde van de Ramadan.

De actie is echter alleen geldig voor vluchten van Turkish Airlines, en dus niet op charter reizen, of vluchten van AnadoluJet. Ook op vluchten naar Ercan Airport (noord-Cyprus) en naar Hopa (Artvin) wordt geen Ramadan korting gegeven.

Voor geïnteresseerden; tickets moeten ten minste 24 uur van te voren gereserveerd worden.

1 REACTIE

  1. TURKISH AIRLINES IS IN MAART GESTOPT MET INTERNATIONALE VLUCHTEN. NU MET DE RAMADAN IN AANTOCHT GAAN ZE WERELDWIJD 25.000 MOSLIMS REPATRIEREN NAAR TURKIJE EN BINNENLANDSE VLUCHTEN VOOR NOG GEEN 50 EURO. MET DE RAMADAN KUNNEN TURKEN WEL NAAR HUIS MAAR TOT NU TO HADDEN ZE ER GEEN BEHOEFTE AAN.
    In maart moest ik een nieuw ticket van 700euro kopen omdat Turkish airlines mijn vriendin niet meer thuis wou brengen en ook geen geld terug geeft en zelfs niet antwoord op tel ,mail .
    NU starten ze een campagne om TURKEN naar huis te brengen die 1 maand geleden niet wilde , maar nu met de RAMADAN wel .
    Ik vlieg nooit meer met die deze maatschappij oplichters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!