Disclaimer

Auteursrecht

Op de inhoud en vormgeving van Nederlanders in Turkije rust auteursrecht en databankenrecht. Voor het overnemen, opslaan en verspreiden van de inhoud of delen van de inhoud en gebruik van de vormgeving, op welke wijze dan ook, dient u vooraf schriftelijk of per e-mail toestemming te hebben verkregen van Nederlanders in Turkije.

Linken

Wij stimuleren het linken naar artikelen op de website van Nederlanders in Turkije toe. Linken mag altijd en is aan geen enkele voorwaarde gebonden.

Inhoud van onze website

De inhoud van nederlandersinturkije.nl wordt voornamelijk gevuld door vrijwilligers en leden. We proberen de inhoud altijd zo goed mogelijk te controleren en indien het in strijdt is met bepaalde (wettelijke) regels zal deze content verwijderd worden of helemaal niet geplaatst worden.

Indien je denkt dat iets is in strijdt met regels of er een bepaalde wet geschonden wordt, laat dit ons dan zo snel mogelijk weten via het contactformulier. Wij vragen onze leden en schrijvers om nooit teksten zomaar te over te nemen van andere websites. Nederlanders in Turkije is niet verantwoordelijk voor de inhoud die door gebruikers is geplaatst en kan hiervoor ook niet aansprakelijk worden gesteld.

Denk je dat een bepaald artikel of reactie in strijdt is met bepaalde (wettelijke) regels? Laat het dan zo snel mogelijk weten via het contactformulier zodat een beheerder dit kan aanpassen of verwijderen.

Registratie

Indien je je registreert op Nederlanders in Turkije ga je akkoord met onze huisregels. Indien je je hier niet aan kunt houden heb je kans dat je account gesloten wordt en dat je daarna geen toegang meer hebt tot de website. Tijdens je registratie wordt je toegevoegd aan de mailing list (maximaal 1 e-mail per kwartaal). Uiteraard kun je je hier heel simpel weer voor uitschrijven.

Vragen / Contact

Indien u vragen heeft over auteursrecht of indien u een artikel wilt reproduceren kunt u contact opnemen via het contactformulier.