Marmaris

0
Een van de vele discotheken in de Barstreet van Marmaris
Een van de vele discotheken in de Barstreet van Marmaris

De sfeervolle badplaats Marmaris ligt in een grote kristalheldere baai en is een van de populairste vakantiebestemmingen onder de Nederlandse en Turkse jongeren.

Naast een leuk strand met diverse watersport faciliteiten biedt Marmaris namelijk een bruisend uitgaansleven met vele leuke bars en discotheken waar elke nacht gefeest wordt tot vroeg in de ochtend. Zo is er zelfs een straat aanwezig waar eigenlijk niets anders te vinden is dan discotheken en cafe’s (Barstreet). Uiteraard is ook aan de Hollanders gedacht die het thuisfront toch wel een beetje missen, namelijk Feestcafé Rembrandt. De bekende Nederlandse Skihut, maar dan in Turkije.

Marmaris gezien vanaf de berg
Marmaris gezien vanaf de berg

Niet alleen jongeren kunnen hier goed terecht voor een onvergetelijke vakantie, ook voor ouderen is er genoeg te beleven. Marmaris heeft namelijk meerdere centra. Zo is er een centrum aanwezig waar de bazaar, de haven en de boulevard voor ieder wat wils heeft. De baai loopt van de haven tot de aan badplaats Icmeler en bestrijkt zo’n 9 kilometer. Je kunt natuurlijk kiezen om heel de dag lekker te luieren op het strand met een cocktail of ander drankje in de hand, of je kunt deelnemen aan verschillende excursies en activiteiten.

Marmaris heeft een van de grootste jachthavens van het hele Egeïsche kustgebied. Hier zie je vele luxe schepen en plezierjachten liggen.

Marmaris by Night
Marmaris by Night