Wesley Sneijder waarschijnlijk naar Galatasaray

24
1354

De Nederlandse profvoetballer Wesley Sneijder gaat waarschijnlijk zijn loopbaan voortzetten in Istanbul. De aanvoerder van het Oranje elftal zou een contract getekend hebben bij de Turkse profclub Galatasaray. Dit meldt de Turkse nieuwszender NTV.

Volgens de zender gaat het om een contract van 3,5 jaar. Hij zou per jaar minstens 5,5 miljoen Euro gaan verdienen. Volgens de website van Galatasaray zijn de gesprekken met Inter wel in volle gang, maar voor de rest staat er niets vermeld. De club waar Wesley voorheen voor speelde schijnt 8 tot 10 miljoen Euro te hebben gekregen voor de transfer.

Sneijder gaf destijds aan dat hij geen plannen had om naar Turkije te vertrekken. Het bericht is ook nog niet bevestigd door Sneijder zelf. Maar volgens NTV, die dit soort geruchten vaak goed heeft, is de zaak al rond.

Het bericht is ook te lezen op de website van NTV:
http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/80264/sneijder-galatasarayda

24 REACTIES

  1. willen de “grote”der aarde hem niet meer dan? vorige week liep tie nog te blazen dat ie niet bij de turkse voetbal club wilde voetballen en de turken wilde hem ook niet vanwege het turkse filmpje wat zijn vrouw heeft gemaakt, waar zij als turkse vrouw een beurt kreeg van een jong europees knulletje in een bos…….

  2. Brengt het verkeerd over, hij zegt eigenlijk Galatasaray zit in de zak. Hij kijkt liever nog verder. Pfffff als ze hem nog op die manier willen hebben siert het die gaysaray alleen maar

  3. nu praten jullie raar over hem, maar als hij scoort dan is hij ineens wel goed voor de club let maar op.beetje achterbaks vinden jullie ook niet.

  4. Net of je een auto koopt en bereid bent de prijs ervoor te betalen. Maar deze verkoper zegt, ik wacht nog even wellicht komt een “knappere”koper??? Arrogante gast of niet???

  5. futbol kariyerinin sonunda galatasarayı kazıklayacaklar! Bizim takımlar çok aptal!!! 15 milyon euor ödeden milli takım natröneri ne yaptı? Çok şey mi verdi milli takıma? Bizim ülke kadar enayi ülke yok herhalde???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!