Turkish Airlines voor de vijfde keer op rij beste van Europa

3
1293
Turkish Airlines

Turkish Airlines is maar liefst voor de vijfde keer op rij gekozen tot beste luchtvaartmaatschappij van Europa. Skytrax maakte dat deze week bekend tijdens de Airshow Awards in Parijs.

Daarnaast won Turkish Airlines tevens nog 2 andere prijzen, namelijk: “The World’s Best Business Class Airline Lounge” en de award voor “World’s Best Business Class Lounge Dining.”

De lounge op Ataturk Airport is recentelijk stevig onder handen genomen. De 5900 vierkante meter grote wacht- en ontspanruimte is een van de grootste en modernste in zijn soort.

Turkish Airlines Lounge

Turkish Airlines is onderdeel van Star Alliance en wordt gezien als een 4-sterren luchtvaartmaatschappij met een vloot van 279 passagiers- en cargo toestellen die vliegen tussen 274 bestemmingen wereldwijd.

Skytrax is een adviesbureau dat internationaal onderzoek doet naar de kwaliteit van verschillende aspecten in de publieke luchtvaart.

3 REACTIES

  1. Helaas laten ze door de ( te )snelle groei op andere punten steken vallen. Met name op gebied van service met tickets.en ook de internet boekings site heeft aardig wat gebreken die de gebruiker die enkele keren gebruikt maakt van deze dienst niet eens opvalt.op gebied van communicatie met passagiers met name met grond en balie personeel verdiend niet 4 sterren status. Vlieg 15 jaar met deze maatschappij, meer dan bovengemiddeld. Heb ze zeer hoog in het vaandel, maar de laatste 2 jaar gaat het met bovengenoemde zaken een stuk minder goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!