Tante in Marokko wordt Tante in Turkije

4
928
Tante in Turkije
Tante in Turkije

Tante in Marokko is niet meer. Althans voorlopig. Deze zomer gaat Tante naar Turkije.

Maxim Hartman en Lamia Abbassi hebben vier zomers lang Marokko doorkruist. Op zoek naar prachtige vakantieverhalen.
Na vier seizoenen Marokko kwam Maxim Hartman, en met hem de programmamakers, erachter dat er nog méér vakantielanden zijn waar heel veel Nederlanders hun roots hebben liggen. Zoals Turkije. Maxim krijgt gezelschap in Turkije van Inci Lulu Pamuk. Samen gaan ze op verschillende plekken in Turkije het gesprek aan met Turkse Nederlanders die op bezoek zijn bij hun tantes. Maxim heeft ondertussen ook al de reisgidsen voor Suriname in huis…

Tante in Marokko liet vier zomers lang zien hoe Marokkaanse Nederlanders vakantie vieren in Marokko. Dat leverde mooie verhalen op over hun vakantie, maar ook over hun leven in Nederland. Het programma werd internationaal bekroond met een Boundless Media Award, een prijs voor programma’s die op een verfrissende manier het onderwerp van Europese migratiestromen coveren.

Tante in Turkije wordt net als Tante in Marokko voor de NTR geproduceerd door LVB Networks.

Inci Lulu Pamuk is cabaretière en oprichtster van Hassan’s Angels en Turkish Delight. Daarnaast speelde ze als actrice in het theater en in diverse televisieseries. Tante in Turkije is het eerste programma waarin ze als presentatrice actief is.

Uitzending: Van 26 juli t/m 30 augustus 2011, iedere dinsdag om 20.55 uur op Nederland 2
Website:: ntr.nl/tanteinturkije

4 REACTIES

  1. ik hou van Turkije:) dus ik hoop veel plaatsen te zien:)ik ga deze zomer voor de 9de keer naar Marmaris,en hoop ook een paar andere plaatsen te zien:)ik ben echt van dit land gaan houden!!en van de mensen zo gastvrij:)dus ik kan niet wachten om het tezien op tv.:)) :turk: :turk:

  2. IK kan niet wachten weer te kijken naar mijn tante in TURKIJE ,ik ben een turkije fan ik kom er al jaren eerst als vakantie land nu me 2 thuis , dat geld ook voor mijn moeder zij is er nu ook weer ik normaal ook maar ben 3 en halve week geleden bevallen van een dochtertje :ned: maar in oktober ga ik weer dan kan de kleine ook mee voor het eerst
    wens idereen veel kijk plezier en succes met ramadan :turk:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!