Home Nieuws Şirince dient deze winter als toevluchtsoord

Şirince dient deze winter als toevluchtsoord

5
456
Şirince dient deze winter als toevluchtsoord
Şirince dient deze winter als toevluchtsoord

Deze kerstvakantie zal het dorp Şirince nabij Selçuk in de provincie Izmir worden overspoeld met mensen. Volgens de Maya’s zal de ondergang van de wereld namelijk beginnen op 21 december van dit jaar. Het dorp Şirince zou echter een veilig toevluchtsoord zijn.

Een internationale organisatie genaamd de Blue Energy Group denkt dat alleen Şirince en een dorp in Frankrijk, Bugarach, niet zullen worden verwoest. Het dorp Şirince, dat normaal gesproken al een populaire toeristische bestemming is voor de zomervakantie met zijn authentieke architectonische structuur, zal dus ook deze winter erg veel mensen trekken.

Leden van de Blue Energy Group hebben inmiddels al bijna alle hotels en pensions in het dorp gereserveerd.

Toeristisch manager Engin Vatan zei dat het dorp in de afgelopen jaren tussen 15 en 31 december nauwelijks buitenlandse toeristen heeft ontvangen, maar dat zal dit jaar wel anders zijn.

Sinds het begin van het jaar stromen de reserveringen van over heel de wereld al binnen. Bijna alle kamers in het dorp zijn verkocht.

De bewoners van Şirince zijn ook zeer verheugd, vooral door de extra inkomsten die zij op deze manier kunnen verdienen. Een lokale bewoner, Ibrahim Kataç, zei: “Ik wou dat zulke geruchten altijd de ronde deden over ons dorp. Dat zou de handel van Şirince nieuw leven inblazen”.

5 REACTIES

  1. Goh, Şirinci was dus al bij de Maya’s bekend…….interessant.

    De hele wereld vergaat behalve Şirinci……voor mij een reden om juist daar NİET te zijn aan het einde van het jaar…..kijk Şirinci is leuk voor een paar uurtjes, maar stel dat de Maya’s toch gelijk hadden….zit je daar voor de rest van je leven in dat bergdorp…….

  2. Leugen , heel de wereld gaat vergaan , en Sirince gaat blijven , denk logisch na . Kijk vandaag is 21december2012 er is niks gebeurd..Wees gewoon fatsoenlijk, jullie geloven toch daar niet in?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer zonder te reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.