login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Meer investeringen toerisme Zwarte Zee gebied

post thumbnail

De ontwikkelingsmaatschappij van de Oostelijke Zwarte Zee (DOKA) heeft plannen om te investeren in nieuwe toeristische projecten aan de kust van de Zwarte Zee. Dit maakte voorzitter van DOKA, Oktay Kaldırım, deze week bekend.

Met het project genaamd “Blue Route” wil de agency veel meer vakantiegangers naar het gebied trekken. De oostkust van de Zwarte Zee heeft zo veel potentie om te groeien op toeristisch gebied dat er voor dit project een budget vrijgemaakt zal worden van zo’n 200 miljoen Turkse Lira.

Er zijn plannen om een grote cruiseterminal te bouwen in Trabzon, een watersportcentrum in Artvin en een jachthaven tussen Trabzon en Ordu in. In het gebied zijn tevens perfecte locaties en wildwater rivieren om te raften, een watersport dat momenteel erg populair is.

Plaats Reactie

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of Abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)