login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Liam Neeson overweegt om moslim te worden

post thumbnail

De wereldberoemde acteur Liam Neeson (bekend van o.a.: Schindler’s List en Taken) overweegt om van zijn Rooms-Katholieke geloof af te stappen om moslim te kunnen worden.

Tijdens opnames van een nieuwe film in Istanbul raakte de wereldberoemde acteur Liam Neeson nogal in de ban van het Islamitische geloof. Hij denkt er serieus over na om zich ook tot de Islam te bekeren.

De oproep tot het gebed wat vijf keer per dag door de minaretten van de moskeeën klinkt heeft veel indruk op mij gemaakt. In het begin wordt je er gek van, maar na een tijd raak je eraan gewend en is het erg mooi.

Aldus Neeson

Lees meer in het Engels op http://dailymail.co.uk

Foto: https://www.flickr.com/photos/bagogames/16046878888

Er zijn 17 reacties

Leyla Kara

De oproep tot het gebed is idd erg mooi!

Joost Verstappen

is nou weer de andere kant respecteren en de goeie kanten er van zien en je af vragen of wij zelf zo goed bezig zijn / ok dat zie ik in ,maar van de ene party naar de andere te ruilen ???? eh zover ik het snap mag ik geloven zo als ik wil ,en heb ik geen intermediary’s of brokers er tussen nodig en kan ik zo ook met hem praten of willen al die partijen(geloven/religie) er wat aan verdienen ,geloof het wel,is het niet ?

Murat Devre

Weer een MOSLIM er bij..!

Rayaan Roro

Jij hoeft toch ook niet moslim te worden iedereen heeft een eigen keuze die wij ten minste moeten respecteren en als iemand van mening veranderd of wilt overstappen moet hij/zij dit geheel zelf weten… Ik vind het iig mooi om zoiets te lezen ipv de negatieve nieuws!

Yusuf Yasa

Dat wordt een pijnlijke ervaring voor hem. hi hi hi

Kübra Yılmaz

Lekkurdiiiing hihi! Goed beziggg.

Rauf Tiryakioglu

Moeten we hier blij om zijn ? Zijn we zo zielig, geven we om elkaar als Moslims? Dit doet me niets, wij horen voorbeeldige gelovigen te zijn, laten we daaraan werken…

Ach als die man daar nou gelukkiger door wordt. Ik persoonlijk geloof dat het niet zo belangrijk is bij welke religie je hoort. Maar ieder moet maar zelf weten wat hij doet. God is groot, Allahu ekber. Ik denk dat het voor Hem niks uitmaakt hoor. :worship:

Ronald van der Wiel

Raar…. Als iemand moslim wordt dan staat iedereen ineens te juichen. Als een gelovige zijn geloof laat vallen hoor ik niemand juichen, alleen mensen die schelden en vloeken en met verwensingen gooien. Waarom toch??? Laten we geen gelovigen zijn maar in de eerste plaats eens proberen om mens te zijn…

Fatih Yilmaz

We moeten proberen een goede gelovige mens te zijn en iedereen met respect behandelen zelfs de dieren,en iedereen moet respect hebben tegen over mekaar zelf als hij of zij een moslim is!!! Een goede mens is sowieso gelovig.TEk Bir

Ad

Na het verlaten van de RK volgt meestal atheïsme, dus dit is opvallend nieuws. Kan overigens ook een (tijdelijke) bevlieging zijn van Liam, zoiets als ‘het gras is toch groener bij de buren’. Of ook: liefde maakt blind. Zijn volgende stap zou een humaan leven leiden kunnen worden, dus zonder gebed of andere flauwekul. Een goed mens redt het namelijk makkelijk zonder geloof en met een groot gevoel voor respect, eigenwaarde en liefde voor anderen.

Bismilaah

Allah leidt wie Hij wilt! Het is niet voor niets dat de Islam het snelst groeiend geloof is op de hele wereld! Face it people….voor degene die de uitdaging aan durven te gaan: Lees de eerste versen van de Quran, de perfectie van de woorden, de tekenen en alles is gewoon opzich al iets wat NOOIT door een mens kan worden geschreven subhan Allah.

Voor de niet-moslims onder ons what do you have to lose? Pak een Quran open your mind and read….

Bismilaah

PS: Na het katholieke geloof volgt vaak de Islam. Check de cijfers van alle bekeerlingen.

@Bismilaah,

er staat “overweegt”.
Wat dus voor een acteur betekend dat ie het niet worden zal maar door deze overweging de kans maakt dat mensen gaan denken dat ie het echt meent en daardoor meer kijkers zal trekken.

Enne dat boek en die anderen mogen wel een keer ge-update worden. Ze staan vol met achterhaalde berichtgevingen van honderden jaren oud.

Geloof moet je voor jezelf houden en niet een ander ermee opzadelen :wink:

zeynep yilmaz

liam neeson moet heel goed denken om een moslim te worden maar ik zeg hopelijk word hij een moslim dan worden meer mensen moslims en zo gaat het door tot de hele wereld moslims is

Mariam

:yeeeh: hij zou zien en voelen hoe goed moslims zijn, en alle moslims zijn blij met hun geloof en wie ze zijn. :D

Soussj

Incha Allah !

Plaats Reactie

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of Abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)