Kozzy Shopping Center benoemd tot beste nieuwe winkelcentrum

1
859
Kozzy Shopping Center benoemd tot beste nieuwe winkelcentrum
Kozzy Shopping Center benoemd tot beste nieuwe winkelcentrum

Kozzy Shopping Center is uitgeroepen tot Turkije’s “Best New Shopping Center” tot een oppervlakte van 50.000 m2. Dit werd vandaag aangekondigd door Turkije’s Trade Council of Shopping Centers & Retailers (Ampd), en door Kozzy’s ontwikkelaars AMSTAR en Renaissance & Development.

Daarnaast werd Kozzy geselecteerd als een van de twee finalisten van de International Council of Shopping Centers (ICSC). Hiermee dingen ze mee naar de titel ‘Beste Nieuwe ontwikkeling in de categorie tot 20.000 m2’ met de kans op het winnen van de Europese Shopping Center Awards.

Kozzy, een 14.600 m2 omsloten mall in Kadikoy -een welvarende wijk van Istanbul-, werd ontwikkeld in 2009 door een joint venture tussen AMSTAR en Renaissance Development. Het winkelcentrum is gelegen aan de Aziatische kant van Istanbul in een dichtbevolkte woonwijk. In aanvulling op de diverse, hoogwaardige mix van 65 internationale en nationale retailers, beschikt Kozzy over een aanzienlijke hoeveelheid aan sociale ruimtes, waaronder een bioscoop met negen zalen, indoor en outdoor restaurants en cafes, een theater met capaciteit voor 400 man en een galerie waar kunst zal worden tentoongesteld. Kozzy is sinds haar Grand Opening in april 2010 al voor 100% verhuurd.

Meer info op http://www.kozzyavm.com/

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!