Dalyan beste strandbestemming van Europa

3
964

De Turkse badplaats Dalyan komt als beste strandbestemming van Europa uit de bus. Zo blijkt uit gezamenlijk onderzoek van vakantiebeoordelingssite Zoover en weerbedrijf WeerOnline, waarbij gekeken werd naar duizenden beoordelingen van stranden, de plaatselijke weersomstandigheden en de waardering van strandbestemmingen.

De plaats Dalyan ligt aan de Lycische kust en is een beschermd natuurgebied. Hoogbouw komt er niet voor en de bestemming staat bekend om de rotsgraven en vele schildpadden die de plaats als broedplaats uitkiezen.

Populairste strandbestemmingen

In de de top-10 van populairste strandbestemmingen scoort Turkije ook erg goed. In deze lijst is Side koploper, gevolgd door Alanya en Marmaris. Ook Kusadasi, Kemer, Gümbet en Antalya komen in de lijst voor.

3 REACTIES

  1. Maar goed dat ze alleen de plaatsen/stranden beoordelen waar de Europese vakantiegangers heen gaan. Immers op de echte mooiste stranden van Turkije wordt het dan niet zo druk (m.u.v. de zondagen).

  2. Ben helemaal verknocht aan Dalyan, maar houd wel mijn hart vast : karaokebars, english full breakfast. Hopenlijk wordt het geen mini Marmaris, dat zou echt zonde zijn!
    Dus iedereen die van schreeuwerig amusement, bierbuiken en tattoos houdt, hier hebben jullie niets te zoeken!~
    :turk: :turk:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!