Bodrum aanbevolen door Duitse krant

8
4031

Volgens een Duitse krant is Bodrum, gelegen aan de Zuid-Egeïsche kust, een van de mooiste vakantiebestemmingen.

De Duitse krant “Der Tagesspiegel” vermeldde in het artikel dat Bodrum vergelijkbaar is met St.Tropez, of misschien nog wel mooier. De jachten die te bewonderen zijn in de haven van Bodrum zijn veelal interessanter, veel groter en luxer dan die van St.Tropez.

Volgens het artikel krijgen de wijken Göltürkbükü en Gümüşlük ook steeds meer bezoekers, waardoor Bodrum steeds prominenter naar voren komt in de Duitse reisgidsen. De krant beveelt heel de omgeving rondom Bodrum aan, waarbij het verkennen van deze provincie (Milas) door middel van een huurauto een goede keuze is.

Tot slot stond er in het artikel dat de hotels van het gebied zich voorbereiden op een grotere toeristenstroom naar Bodrum dan ooit, waardoor ze zo goed als het hele jaar kunnen doordraaien en verschillende en uitdagende activiteiten voor hun gasten kunnen organiseren.

8 REACTIES

  1. Als je alleen in Marmaris blijft misschien wel ja maar Bodrum heeft zoveel meer te bieden met Turgutreis Yalikavak Torba en vele omliggende plaatsen.
    Trouwens de foto bij dit artikel is wel heel erg oud en wat een nare plek genomen vanaf het aqua park?
    Als je mooie foto,s van Bodrum en omgeving wilt zien ga maar naar facebook Paul Klaas. :turk: :ned:

    • Hoi paul ik hoop dat ik de goede heb want het is al weer 7 jaren geleden dat dit bericht geplaatst is. Woon je nog steeds in bodrum of alweer in ootmarsum zou je graag nog een keer zien als je in bodrum woont stuur me dan je adres als je dat leuk vindt mischien kom ik binnenkort daar in de buurt E mail.oonk1@chello.nl.Groeten van Anton Oonk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer zonder te reageren.