Home Evenementen Prachtige show aan de Bosporus tijdens Dag van de Republiek

Prachtige show aan de Bosporus tijdens Dag van de Republiek

2
596

Men is momenteel volop bezig met de voorbereidingen voor de viering van 89 jaar Turkse Republiek. Langs de Bospurus zal er ook dit jaar weer een schitterende vuurwerkshow worden gegeven.

Het vuurwerkspektakel wordt georganiseerd door de stadsgemeente. Tussen de Bosporus-brug en het Kiz kulesi zal men een platform op het water plaatsen vanaf waar het vuurwerk afgestoken zal worden.

Wanneer:

De vuurwerkshow van 29 oktober met prachtige muziek licht- en kleureffecten, mag je zeker niet missen als je op dat moment in Istanbul bent.
Om 19.00 uur gaat de lichtshow van start en om 19.30 gaat het vuurwerk de lucht in. Een kwartier lang zal er vanaf 16 verschillende punten vuurwerk worden afgestoken. Vanaf de Bosporus brug zal er ook een vuurwaterval te zien zijn van ruim een kilometer lang.

Locatie:

Het hele gebeuren is vanaf vele punten in de stad te zien. Vanaf de Aziatische kant: Kuzguncuk strand, Üsküdar Pasalimani kade, Üsküdar Besiktas – Kabatas Motor steiger naast het park, Şemsi Paşa Sahili Radar Mevki, Çamlıca İBB Sosyal Tesisleri Bahçesi.

Vanaf de Europese kant is het vuurwerk te zien vanaf: Ortaköy Sahili, Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa Meydanı, Dolmabahçe Çay Bahçesi, Beyoğlu Kabataş Sahili, Beyoğlu Fındıklı Parkı en tussen Eminönü Üsküdar en de Kadıköy İskeleleri.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer zonder te reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.