Home Evenementen Concert André Rieu Istanbul

Concert André Rieu Istanbul

13
2573

De wereldwijd bekende dirigent en violist uit Maastricht zal zijn strijkkunsten nu ook in Istanbul gaan vertonen. De koning van de wals geeft op vrijdag 29 november 2013 een optreden in de metropool.

Hoewel hij bekend staat in Nederland om zijn grote shows op het vrijthof in Maastricht en de optredens voor diverse TROS muziek programma’s, gaat Rieu helaas niet op een van de grote pleinen in de stad optreden maar in de Sinan Erdem Dome. Zijn optreden wordt natuurlijk vergezeld door het Johann Strauss Orkest, waarvan hij de oprichter is.

Mensen die kaarten kopen voor 3 september hebben naast de garantie op een fantastische show ook de kans om de  Nederlandse virtuoos te mogen ontmoeten. Via een loting zullen 25 mensen worden uitgekozen om hem de hand te schudden voor het concert.

Het concert wordt georganiseerd door MAP, PIU music en CEO event. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 137,50 TL via Billetix. Wil je de allerbeste plaatsen tijdens het concert, dan moet je 800,- TL per persoon neerleggen voor een kaartje.

Rieu kwam eerder dit jaar al naar Istanbul toe om over de voorbereidingen van het concert te praten.

13 REACTIES

 1. Jammer dat de prijzen zo hoog liggen…..in vergelijking met nederland…. Daar betaal je voor een mooie plek hooguit 95€ , hier vragen ze 800 TL.

  Oke voor rond de 140 TL mag je helemaal achteraan zitten…… Ik weet het nog niet….

 2. Andre Rieu is een van Nederlands beste ambassadeurs in de wereld. De prijzen van kaartjes zijn zoals in Nederland, daar kun je ook een VIP package kopen met diner en de hele mikmak. Jammer dat het concert niet op het Taksimplein is.

 3. :ned: :turk: Altijd van die hersenloze vluggertjes die zo nodig moeten katten.De prijzen voor het concert van Andre Rieu zijn hetzelfde als in Nederland en ik dacht als ik het zo omreken zelfs iets goedkoper.Dames heren praatjes makers een kaartje kost dus van EU 60.00 tot EU 350,00 met alles eerop en eraan.En, u bent niet verplicht om te gaan en ook niet verplicht hier domme praatjes neer te schrijven.debekker heeft die domme praatjes wel een beetje uitgelokt.Andre Rieu komt niet ff zn viool kunsten tonen .

 4. Is toch gewoon leuk en als je er zin in hebt en het geld ervoor over…..doen. Stukje Limburg in Turkije mooi man. Dus doe niet zo negatief hierboven ( sommige ). :turk: :ned: :loller:

 5. Jenny……een hersenloos vluggertje noem je mij…..jammer dat je meteen gaat schelden. Voordat ik mijn reactie heb geplaatst heb ik de nederlandse prijzen opgevraagd, tussen de 55 en 95€……… Nogal een verschil dacht ik met hier…… Ja je hebt ook arragementen, dan zit er een overnachting bij en zo, ja dan kom je wel uit op hetzelfde wat hier gevraagd word voor een kaal kaartje en misschien een hand van meneer zelf.
  Of dacht je dat er bij dat kaartje van 800 TL nog een overnachting bij het hilton inbegrepen zat?
  Pas in het vervolg een beetje op je woorden.

 6. Ik weet ook niet hoe ik “praatjes heb uitgelokt”… Ik ben nou geen groot fan van de man, maar zou het ook best leuk vinden om het een keer mee te maken. Mijn schoonmoedertje hier in Turkije is ook helemaal weg van zijn dvd’s die ik voor haar meebreng uit Nederland.

 7. Beste mensen, wie zuinig is waar het kan, kan royaal zijn waar het moet. Vul het allen maar zelf in. Voor André Rieu mag ik hopen dat het een top concert wordt.
  Herman de Jong :

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!