Tante in Turkije – Van werkloos in NL naar burgemeester in TR

7
625

Meer info: Tante in Turkije

7 REACTIES

  1. hahahah hosgeldiniz in TR…. ik wil ook burgemeester worden in TR…. Ikamet aanvragen en ik als nederlandse met turkse askim… wil ook zo’n klein dorpje…. tamam? hahahhaah

  2. Ik geloof er niks van dat deze man burgemeester is. Als hij dit wel is dan zal hij zeker weinig succes hebben denk ik zo. Deze rapportage had beter niet plaats kunnen vinden.

    gr.
    piet

  3. Dit is iets wat ik heel vaak in de omgekeerde vorm zag. Ik heb vijf jaar terug drie jaar lang bij VluchtelingenWerk (lokaal) gezeten. Afgelopen jaar heb ik negen maandjes op het hoofdkantoor gezeten. Ik ben mensen met sterk variërende hoge beroepen tegengekomen. Dezelfde mensen waren hier in Nl niets meer. Het zijn vriendelijke mensen met veel geduld die vechten tegen de heersende bureaucratie in Nl. Een superkleine groep kon zijn diploma met bijleren wel weer gebruiken. De resterenden zaten vastgeroest op hun plek van niets zijn al zijn het harde werkers. Wel is het in negen van de tien gevallen zo dat de kinderen van deze mensen binnen no time de taal eigen maken en hier snel naar de HAVO of VWO gaan. Ze zijn voor mij hele gewone doodnormale mensen zoals deze man. Bij deze man is het alleen de andere richting op. Dat hij geen Nederlands spreekt betekent niet dat zijn bovenkamer niet geschikt is voor burgemeesterschap. Hij zal natuurlijk wel de nodige contacten hebben gehad om er te komen maar dat werkt overal op precies dezelfde wijze. Ik geloof niet in werkzaamheden uit kunnen voeren dankzij contacten. Hij zal hier in Nl als niets behandeld zijn en nu hij, wellicht ook om deze reden terug is, zijn niveau gepakt hebben. Je hebt het in je mars of je hebt het niet in je mars. Tante had moeten doorvragen naar de werkzaamheden van zijn kinderen in Nl….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!