Simit Dans Show video doet de ronde op internet

3
1110

De laatste internetsensatie in Turkije komt uit de hoofdstad. Tijdens de demonstraties begin mei was er één man die de stemming in Ankara erin bracht door een vrolijk dansje te doen met de Simit broodjes nog boven op zijn hoofd.

In Turkije is er een lange traditie van demonstraties, op 1 mei wordt er in tegenstelling tot in Nederland veel gedemonstreerd. Deze demonstraties lopen ook geregeld uit de hand zoals bleek in Istanbul, waar de politie het centrum van de stad bedekt had door een dikke wolk traangas.

Gelukkig bleef het in Ankara beperkt tot kleine opstootjes, maar er was opmerkelijk genoeg ook een leukigheidje te melden. De lokale simitverkoper viel op door zijn uitbundige gedrag en werd hierin aangemoedigd door het publiek.

Toen hij door had dat hij de aandacht had van een grote groep mensen begon hij zijn Simit Shake met een grote stapel van de Turkse bagels op zijn hoofd. De verkoper heeft een aantal minuten onder groot gejuich van de mensen massa staan dansen en boven verbazing kon hij zelfs buigingen maken zonder dat er een enkele Simit op de grond viel.

Veel mensen hebben filmpjes van de man gemaakt via hun mobiele telefoon en nadat hij in korte tijd een sensatie werd op de sociale media, pakt de traditionele media ook zijn verhaal op. Of er al navolging is gegeven met meer dansjes met etenswaren op hun hoofd is nog onbekend.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!