login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Oproep: Vluchtbegeleider voor kat gezocht vanaf Marmaris

post thumbnail

Merhaba, Ik ben Daniëla en ga twee maal per jaar naar Marmaris om als vrijwilliger in de cat shelter Marmaris te werken.

Nu ben ik dringend op zoek naar een vluchtbegeleider die in de maand juli vanaf Marmaris, luchthaven Dalaman, Turkije, een kat mee terug willen nemen naar Nederland. Het baasje van de kat heeft jaren in Marmaris gewoond maar is ernstig ziek. Zij is teruggegaan naar Engeland voor behandeling en omdat zij tijdens deze periode graag bij haar familie wilde zijn. In Engeland heeft zij onlangs te horen gekregen dat actieve behandeling helaas geen zin meer heeft. Deze mevrouw zou graag haar kat de laatste maanden van haar leven weer bij haar willen hebben. Alle kosten worden uiteraard vergoed, men wordt met een gratis taxi naar de luchthaven Dalaman vervoerd, er is begeleiding op de luchthaven en het betreffende dier wordt op de luchthaven (Schiphol/Rotterdam/ Eindhoven) opgehaald. De eventuele vluchtbegeleider moet alleen zelf het dier aanmelden bij de desbetreffende touroperator of bij een lijnvlucht rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij. Dit moet namelijk worden gedaan door de hoofdreiziger maar ik wil daar graag bij helpen als daar behoefte aan is. Onur Air en OAD accepteren geen dieren. Overigens kan dit ook geregeld worden in Marmaris zelf bij de hostess als men nu al in Marmaris verblijft. De kat is uiteraard in het bezit van alle juiste papieren en is fit om te reizen. Ik zou de kat graag zelf naar Nederland begeleiden maar ik ga pas in oktober weer naar Turkije en ben bang dat het dan te laat is. Mocht u meer informatie willen hebben laat het mij dan weten via danielak@kabelfoon.nl

Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Alvast bedankt/teşekkür ederiz!
Daniëla

Tags bij dit bericht:

Er zijn 14 reacties

wagemans

Hey, ik ben in Marmaris van 20 juli t/m 28 juli….maar via brussel…..

Brigitta

Hoi hoi,
Wij vliegen met Corendon op zaterdag 14 juli vanaf Dalaman naar Amsterdam.
Moet de kat als cabinebagage mee? Kan de kat naar Dalaman gebracht worden?
Gretjes, Brigitta

Daniela

Merhaba, bedankt voor jullie reacties. Ik heb vanochtend een vluchtbegeleider gevonden en dat kat is aangemeld voor de vlucht. De kat komt volgende week woensdag aan in Nederland en donderdag rij ik door naar Engeland.

Nogmaals bedankt! :turk:

Misschien is het handig (als je nog meer mensen zoekt) dat je een topic hierover opent op het forum Daniela. Dan kunnen jullie daar verder discussiëren :)

Daniela

Bedankt voor de tip Murat. Soms kunnen we meer vluchtbegeleiders gebruiken en dan is fijn om te kunnen terugvallen op “Nederlanders in Turkije”.
Nogmaals bedankt voor plaatsen van deze noodoproep. Ben erg blij dat dit baasje dat laatste maanden van haar leven haar kat weer bij zich heeft.

hayret

of er bestaan geen katten in europa, of deze kat heeft een kilo heroine in zijn maag waar jij verantwoordelijk voor gaat worden..

Daniela

@Hayret – misschien heb je het bericht niet goed gelezen maar deze kat heeft een baasje. Deze is ernstig ziek geworden, terug naar Engeland gegaan en wil de laatste maanden van haar leven haar kat bij zich hebben. Vandaar de oproep.
Verder gaan de kat en de vervoersbox op Dalaman door de scan heen en worden gecontroleerd door de douane en dat gebeurt ook op de luchthaven in Nederland. Wij zijn een officiële stichting en Aequor gecertificeerd leer/werkbedrijf. Wij zetten onze goede naam in Turkije en Nederland niet op het spel en voldoen aan alle geldende regelgeving in Turkije en Nederland.

Daniëla Kousbroek

Merhaba! Ik heb vanochtend een vluchtbegeleider gevonden en dat kat is aangemeld voor de vlucht. De kat komt volgende week woensdag aan in Nederland en donderdag rij ik door naar Engeland. Bedankt voor de tips enz.!

Hoi allen,

Ook ik zoek een vluchtbegeleider voor een katje vanuit Dalyan – Dalaman naar Nederland.

Ik heb mijn verhaal geschreven op het forum onder ‘algemene chat’

Als het goed is brengt de volgende link je direct naar mijn verhaal. http://www.nederlandersinturkije.nl/forum/algemene-chat/vluchtbegeleider-gezocht-voor-kitten-uit-dalyan-dalaman/

Hopelijk is er iemand die ook mij kan helpen om dit katje veilig naar Nederland te brengen.

Groetjes Karlien

Daniela

Hallo Karlien, misschien kan je contact opnemen met Jeannie van de cat shelter Marmaris. Zij kan de kat dan tijdelijk opnemen in de opvang zodat jij vervoer van de kat naar NL kan regelen. De kat moet dan wel naar Marmaris worden gebracht. Jeannie heeft n.l. geen auto. De gegevens van Jeannie vind je via de link van haar website die in mijn oproep staat. Veel succes en fijn dat je zoveel moeite doet om deze kat naar NL te krijgen! Daniela

Karlien

Hey Daniela,

Bedankt voor je reactie. Ik zal contact opnemen met Jeannie en met haar overleggen.

Ik doe de moeite met alle liefde ;-)

Hoi allen,

Hopelijk leest iemand nog deze reactie. De kat kan namelijk volgende week al naar Nederland. Dus ik ben nu dringend op zoek naar een vluchtbegeleider voor het katje. Is er iemand die komende week vanaf Dalaman naar Nederland vliegt? Alles is geregeld met de papieren en een transportboxje voor de kat.

Let wel: De kat moet wel worden aangemeld bij de touroperator of luchtvaartmaatschappij. De kosten hiervoor zal ik uiteraard vergoeden.

Groetjes Karlien

Shenna

Hallo

Ook ik ben op zoek naar een vluchtbegeleider maar dan vanaf Antalya naar Nederland/dusseldorf/brussel.

het zijn mijn eigen katjes die ik heb gevonden toen ik deze zomer werkende was in turkije, ik kon ze helaas zelf niet meteen mee naar nl nemen aangezien ze toen nog te jong waren.
Ze zijn nu inmiddels oud genoeg.
Om ze zelf te gaan halen is kwa kosten eigenlijk niet te doen vandaar dat ik opzoek ben naar iemand die zowiezo al vliegt.
Ik hoop dat er iemand is die mij en de katjes kan helpen.

groetjes
shenna

pietje vandeboste

miauw,
ik ben een poesje, en ik zoek vervoer vanuit Marmaris naar mijn huisje in Nederland, kan iemand mij hierbij helpen?

groetjes milou :cheer:

Plaats Reactie

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of Abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)