Update: Hoe ver kun je gaan (BNN naar Turkije)

2
708
Update: Hoe ver kun je gaan (BNN naar Turkije)
Update: Hoe ver kun je gaan (BNN naar Turkije)

In “Hoe ver kun je gaan” van de omroep BNN proberen negen prettig gestoorde universiteitsstudenten zo ver mogelijk te komen zonder geld. Ze hebben 5 dagen de tijd en geen geld. Ook moeten er bepaalde opdrachten uitgevoerd worden. Erg leuk dat ze in Turkije terecht komen!

Het zijn de jonge honden van BNN, ze hebben bakken energie en stromen over van de goede ideeën. Geen wonder dat de studenten van BNN University zich afvragen hoe ver ze kunnen gaan. De negen nieuwkomers bij BNN TV zoeken dat tijdens de serie Hoe Ver Kun Je Gaan? letterlijk uit. Zonder een euro op zak proberen ze zoveel mogelijk kilometers te maken in vijf dagen. Een beetje rondwandelen door Nederland dus? Nee natuurlijk niet: na flink bluffen worden ze in Turkije met open armen ontvangen door de luchthavendirecteur!

Hoe Ver Kun Je Gaan – Aflevering 1 – 23 februari 2010

Hoe Ver Kun Je Gaan – Aflevering 2 – 10 maart 2010

Hoe Ver Kun Je Gaan – Aflevering 3 – 19 maart 2010

Hoe Ver Kun Je Gaan – Aflevering 4 – 29 maart 2010

Hoe Ver Kun Je Gaan – Aflevering 5 – 13 april 2010

Volgens University’er Kim was de trip naar Turkije de ultieme test voor de groep: ‘We zijn alle negen niet op ons bek gevallen, dus ontstonden er al snel heftige discussies en vloeiden de nodige tranen. Maar na alle bizarre gebeurtenissen en opdrachten die we tijdens de trip moesten uitvoeren zijn we teruggekomen als een soort negenling.’ De opdrachten lopen uiteen van het slachten van een kip, tot het uitwisselen van een bonk kauwgum of een interview doen op de Turkse nationale tv. Dat laatste is volgens Tjeerd in ieder geval goed gelukt: ‘Doordat we meerdere keren op tv zijn geweest en in alle kranten hebben gestaan werden we op de terugvlucht door half Turkije herkend!’

Zodra er nieuwe afleveringen verschijnen wordt dit bericht bijgewerkt en bovenaan geplaatst. Hou de site dus goed in de gaten!

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!