Home Turkije Vastgoed

Vastgoed

Door de groeiende economie en populariteit van Turkije en met name door de betaalbaarheid kopen steeds meer Nederlanders een (tweede) huis in Turkije. Ook is er groei te zien in de emi- en immigratie naar Turkije toe. Het vooruitzicht dat Turkije lid kan worden van de EU maakt het land ook sterker en stabieler. Een investering kan daarom ook erg interessant zijn door de waardestijging en de mogelijkheid tot verhuur.

Eten met uitzicht op zee tijdens zonsondergang
Eten met uitzicht op zee tijdens zonsondergang

Vier redenen waarom een huis in Turkije erg in trek is

1. De Kosten
De huizenprijzen zijn niet te vergelijken met die van Europa. Een simpele flat in een van de grote steden in het dichtbevolkte Nederland kan dezelfde prijs hebben als een vrijstaande villa met zwembad aan de Middelandse Zee. Daarnaast zijn de primaire levensbehoeften en het levensonderhoud veel betaalbaarder, met name in relatie tot Europa.

Je eigen zwembad?
Je eigen zwembad?

2. Het klimaat
Met name het heerlijke Middellandse Zee klimaat zorgt ervoor dat zowel de zomer als de winter aantrekkelijk zijn. Met minimaal 300 dagen zon per jaar zit je goed aan de kust van de Middellandse zee. Wil je een keer op wintersport? Geen probleem, binnen enkele uurtjes zit je in een groot skigebied met dikke pakken sneeuw.

Het klimaat
Het klimaat

3. De Bereikbaarheid
De afstand is voor mensen die vliegen geen probleem. Je stapt op het vliegtuig en binnen 3,5 uur sta je op Turkse grond. Vanuit Amsterdam zijn er dagelijks vluchten naar Turkije. Vlieg je buiten het hoogseizoen, dan zijn de prijzen ook nog eens erg gunstig.

Vrijstaand huis
Vrijstaand huis

4. De Omgeving
Er is heel veel ruimte, er zijn ontelbaar veel bezienswaardigheden en er is een mooie ongerepte natuur. De lucht aan zee is een stuk schoner dan we gewend zijn in de grote steden van Nederland.

Natuur & Berglandschap
Natuur & Berglandschap
Zee van ruimte