Home Tips Afdingen

Afdingen

1
915
Afdingen
Afdingen

Uiteraard ga je ook shoppen in Turkije. Mocht je in kleine toeristische winkeltjes iets leuk zien, vraag dan altijd eerst naar de prijs en ga niet zomaar iets afrekenen. Daarna kun je beginnen met het onderhandelen. Mocht je iets echt te duur vinden, leg het dan gewoon terug, bedank de verkoper en kijk ergens anders verder. Als de verkoper echt wilt verkopen, dan roept ie je wel terug om je een mooier aanbod te doen.

Uiteraard kun je ook eens rond kijken in andere winkeltjes, vaak hebben de toeristische trekpleisters veel winkels die dezelfde spullen verkopen. Zo kun je van hetgeen dat je zoekt de verschillende prijzen eens vergelijken. Het is soms echt mogelijk dat je iets mee krijgt voor minder dan de helft van de eerste vraagprijs. Tegenwoordig is het wel verplicht om in de artikelen van een prijs sticker te voorzien maar het kan zijn dat deze prijzen nog steeds hoger liggen dan de normale prijs. Er zijn überhaupt altijd mensen die gewoon betalen wat er gevraagd wordt.

In dit soort straatjes kun je overal afdingen.
In dit soort straatjes kun je overal afdingen.

Let wel op dat het alleen in de kleinere eenmanszaak mogelijk is om af te dingen en verwacht niet dat je bij een officieel verkooppunt van Emporio Armani of Gucci binnen kunt stappen en dingen mee wil nemen voor de helft van de prijs.

In dit winkelcentrum zul je niet kunnen afdingen
In dit winkelcentrum zul je niet kunnen afdingen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer zonder te reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.