login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Zwitserse toerist omgekomen bij verkeersongeval in Antalya

post thumbnail

Een passagiersbus met Zwitserse toeristen is gekanteld in Antalya. Hierbij kwam 1 Zwitser om het leven en 20 anderen raakten gewond.

De bus kwam terug van een reis naar het toeristische Pamukkale in de provincie Denizli. Het ongeluk gebeurde toen de bus tegen een vangrail aanreed en kantelde. Naast passagiers raakten ook de Turkse reisleider en de chauffeur gewond bij het ongeval. De gewonden zijn naar nabijgelegen ziekenhuizen gebracht voor behandeling. De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht.

Er zijn 10 reacties

Ilker Recep Singer

Allah`tan rahmet,yakinlarina bassagligi dileriz..ongeluk is altijd erg maak niet uit wie het mee maakt..gecondoleerd…

Jolanda Güngör-van Deursen

Triest :-((

Muzeyyen Utlu

Ya bu haberin neresini begeniyorsunuz allah askina.. Yine baslamis iste trafik teroru.. Guya daha iyi denetleyeceklerdi.. Daha turist sezonu bile acilmadi ama kaza sezonu acildi…

Muzeyyen Utlu

Vreselijk, je gaat op vacantie en komt om bij een auto-bus ongeluk omdat er niet goed opgelet wordt of te hard wordt gereden..Is heel erg voor hen die omkomen en hun familieleden..

Yvonne Pieters

Wat is dit weer triest!

seculiere

eerst dat belgische bus ongeluk in zwitserland,nu een zwitserse bus in turkije

Jolanda Güngör-van Deursen

Het is echt onvoorstelbaar. Zat vanmiddag in de bus en de chauffeur zat gewoon privé te bellen. En een lol dat hij had. Gelukkig heeft iemand er wat van gezegt. Het verkeer is echt erg, je komt soms ogen te kort.

peter barel

ik rijd zelf gemiddeld 50.000 km per jaar door turkije voor mijn werk, en helaas dit soort ongevallen is dagelijks het geval. de mentaliteit en verantwoordelijkheid is op de weg ver te zoeken. het wegennet wordt beter en meerdere rijstroken, er wordt dus ook veel harder gereden.campagnes van de overheid ( ze zijn er wel) maken blijkbaar nog geen indruk genoeg.

Husniye Biyikli

HELAAS ONDANKS HET VERBOD GEBEURT HET NOG…IN NEDERLAND OOK…

i.r.singer

Helaas zulke ongelukken gebeurt overal in de wereld..Men moet niet denken dat alleen in Turkije gebeurt !!! Dat ga ik niet accepteren !!!

Een niet oplettende idiot chauffeur, heilige naam van mij land kan niet zwart maken !!

Het is heus wel heel erg voor mensen hiermee omgekomen zijn..Gecondoleerd !!

Plaats Reactie

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)