Zwerfhond uren vast onder een auto in Edirne

2
761

Een zwerfhond heeft urenlang vastgezeten onder een auto in Edirne. Het koste wat tijd en moeite om het beestje te bevrijden, maar met de hulp van buurtbewoners, een dierenarts en een automonteur is het uiteindelijk toch gelukt.

De dierenarts gaf de hond eerst een kalmerend middel waarna de monteur zijn werk kon doen en een aantal onderdelen van de auto demonteerde. Omwonenden tilden hierna de auto op en het arme beestje kon zo worden bevrijdt. De geschrokken hond is na zijn avontuur overgebracht naar een dierenasiel. De reddingsoperatie duurde in totaal iets meer dan een uur.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bron: hurriyet

2 REACTIES

  1. Kijk, zo kan het dus ook. Als je in dit geval (bewust) gaat rijden met je auto in Nederland ben je strafbaar. Hoe zit dat eigenlijk in Turkije? Ik zie een heleboel dode honden langs/op de weg liggen hier in Turkije. Trouwens petje af voor de eigenaar van die auto. Ik neem aan dat de onderdelen ook weer gemonteerd zijn?…:))

  2. Van bovenaf gezien zit hij vast tussen de carrosserie en de spruitstuk. De spruitstuk zit er nog steeds al die man de hond erondervandaan haalt. Wat voor onderdeel is dus eigenlijk losgehaald?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!