Home Nieuws Yolanthe vanavond te gast in populaire Turkse TV Show

Yolanthe vanavond te gast in populaire Turkse TV Show

17
1028

Yolanthe Sneijder Cabau, nog niet zo lang in Istanbul en vanavond al te gast in een populaire Turkse TV show. De voetbalvrouw van Wesley Sneijder is nu al erg geliefd in Turkije.

“Yolanthe Yenge” (Tante Yolanthe), zoals ze in Turkije in verschillende media al wordt genoemd, is vrijdagavond te zien in de Beyaz Show, een populaire show op het Turkse kanaal “Kanal D” gepresenteerd door Beyazıt Öztürk. Yolanthe kijkt er enorm naar uit, zo liet ze vanmorgen weten op Twitter.

De uitzending van de Beyaz Show op Kanal D begint rond 23:15 uur Turkse tijd. Naast Yolanthe zijn ook nog andere bekende Turkse beroemdheden te gast in het programma.
De presentator van het programma is grote fan van Fenerbahce, aartsrivaal van Galatasaray, waar de grote liefde van Yolanthe pas heeft getekend. In een eerdere uitzending kreeg Beyazıt een Galatasaray shirt met het rugnummer van Sneijder. De kans dat de presentator vanavond iets van Fenerbahce probeert aan te smeren bij Yolanthe is aannemelijk.

17 REACTIES

  1. Ik ga kijken(als ik het niet vergeet weer)… Niet om Yolanthe, maar puur om hoe ze gaan communiceren..Beyaz spreekt geen Engels namelijk.. Alhoewel Yolanthe ook niet zo’n held daarin was meen ik mij te herinneren..;-))

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!