Istanbul overtreft Milaan volgens Yolanthe

13
897

Sinds Wesley Sneijder zijn contract tekende bij voetbalclub Galatasaray woont hij samen met zijn grote liefde Yolanthe in Istanbul. Ze heeft het er al erg naar haar zin en zegt Istanbul zelfs moderner te vinden dan Milaan, de thuisplaats van Inter waar Wesley voorheen voetbalde.

“Ik had dus verwacht dat het een heel groot verschil zou zijn. Ik moet je zeggen dat het eigenlijk zo ongelooflijk modern is dat het Milaan eigenlijk nog wel overtreft”. “Tot nu toe zien de vrouwen er veel gewaagder uit dan ik.” zei ze dinsdagavond in RTL Boulevard.

De twee geliefden verblijven momenteel nog in de Florya Metin Oktay Tesisleri in het Europese gedeelte van Istanbul. Binnenkort zal het echtpaar op zoek gaan naar een eigen appartement in de metropool. Een grote villa zag Yolanthe niet zitten. “Omdat Wesley vaak op trainingskamp is zit ik toch alleen thuis”. “Ik ga proberen snel de taal te leren. En als er bepaalde regels zijn, zal ik me daaraan houden.” Aldus Yolanthe in RTL Boulevard.

Bekijk de video van RTL Boulevard op uitzending.net

13 REACTIES

  1. hahahahaha hier kan ik eindelijk es lekker om lachen
    Die gekke italie ziekte wat nederlanders hebben…

    Alles maar dan ook alles wat italiaans is, is bij voorbaat al ok!
    ongelovelijk maar waar… dus mensen word wakker!!

    Er is ook een Turkije.. en vooral een ISTANBUL!!

  2. Nou ik wordt niet warm of koud van italie!! Niet t eten niet ’t volk!! Geef my maar turkye 🙂 speciaal kusadasi that’s my place 2 be

  3. ..ja maar je word in nederland gewoon kapot gegooid met alles wat dan ook italiaans mag zijn en dus goed is… wat een illusie.. gelukkig heb je ook nog de waarheid!

  4. Zou ik ook zeggen om de Turkse zielen voor mij te winnen (omdat ze niet gewenst was in Turkij ivm de film: Turkse chick).

    Als ze het echt meent, oke, anders vind ik het heel zielig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!