World International Beauty Contest in Çeşme

0
820

40 Dames zullen 16 juli hun land vertegenwoordigen tijdens deelname aan de Miss Exclusive of the World International Beauty Contest in het amfitheater in Çeşme.

De wedstrijd wordt nationaal uitgezonden op Kral TV zodat ook iedereen buiten İzmir het evenement kan volgen, vertelde organisator Çağrı Tortop onlangs tijdens een persconferentie in Izmir’s Swissotel .

De deelneemsters zullen acht dagen in een kamp verblijven. “Zo krijgen ze ook een kans om historische plaatsen in Izmir en de Egeïsche regio te bezoeken. We zullen hen laten kennismaken met onze Turkse gastvrijheid.

Artiesten als Michaela De La Cour, Hande Yener, Sinan Akçıl en Atiye zullen optreden tijdens de wedstrijdfinale. Ook zal bekende mode-ontwerper Ertan Kayıtken zijn nieuwe creaties tonen op dezelfde avond,” zei Tortop

De verkiezing wordt gepresenteerd met samenwerking van regisseur Adam Adler, choreograaf Vito Ingrosso en dans-choreograaf Michelle Pike. Tortop zei dat de wedstrijd mede mogelijk wordt gemaakt door het ministerie van Cultuur en Toerisme en de gemeente Çeşme.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!