Wizard Istanbul helpt buitenlandse toeristen op weg

11
915
Wizard İstanbul helpt buitenlandse toeristen op weg
Wizard İstanbul helpt buitenlandse toeristen op weg

Wizard İstanbul is een nieuwe online travel guide die wordt ondersteund door het Ministerie van Cultuur en Toerisme en is opgezet om buitenlandse toeristen die een bezoek brengen aan Istanbul te helpen.

De organisatie is vrijwillig opgezet door Istanbul fanaat Mehmet Cihangir. Wizard Istanbul is een on-demand service. Toeristen kunnen dus vragen wat ze willen weten over Istanbul. Zowel via de sociale media netwerken Facebook en Twitter, maar ook via de officiële website wizardistanbul.com.

Wizard İstanbul wordt beheerd door Web Girişim. Het Wizard İstanbul team groeit elke dag met steeds meer nieuwe Istanbul liefhebbers die hun ervaringen op de site achterlaten, waardoor andere toeristen nog meer uit hun tripje İstanbul kunnen halen.

De organisatie wil de travel guide eenvoudig en duidelijk houden, ze proberen daarom te denken als toeristen en bieden alleen de meest nuttige en belangrijke informatie aan. Verder vermelden ze dat de rest van de informatie is gebaseerd op de vraag, wat betekent dat ze afwachten tot buitenlandse toeristen de vragen stellen.

De Wizard İstanbul website bevat ook feedback van toeristen die gebruik hebben gemaakt van de service.

11 REACTIES

  1. Nou nou… we gaan vooruit in de wereld…t Was tot nu toe al moeilijk een goede kaart te vinden… Als t ie net zo langzaam werkt als de ‘gov’ sites, ben je terug in NL voor je wat gevonden hebt…maar hoop doet leven…;=))

  2. Antonetta ik haal jullie wel op van de luchthaven Atatürk en ik zit midden in de historische schiereiland van İstanbul dus alles op loop afstand te vinden….hoef je niet lang te zoeken…Dank je Anneke en Franscaa wanneer zijn jullie van plan om naar İstanbul te vliegen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!