Wellness Tourism beurs in Antalya

2
878
Wellness Tourism beurs in Antalya
Wellness Tourism beurs in Antalya

De Mediterraanse stad Antalya is gastheer van de derde Anfaş Hetex Health Tourism Fair. Op onder andere deze manier wil Turkije bereiken dat het land eerder aan de benodigde sectorale eisen zal voldoen. Het Health Tourism moet dus een versnelde ontwikkeling gaan doormaken de komende tijd.

Georganiseerd door Antalya Fair Management en Investment Inc, (Anfaş), zal de beurs plaatsvinden van 3 tot en met 5 maart in het Antalya Expo Center, dat voor het eerst in gebruik werd genomen door Anfaş in april 1999. Met een totale oppervlakte van 65.000 vierkante meter, heeft dit center een overdekte expositieruimte van 40.000 vierkante meter.

Turkije beschikt over rijke en genezende thermale bronnen, vestigingsmogelijkheden voor bedrijven gericht op spa & wellness, thalasso-en thermals. Hoogwaardige gezondheidsinstellingen zijn er volgens het persbericht klaar voor om het Wellness Tourism in Turkije verder uit te breiden.
De beurs zal internationale verzekeringsmaatschappijen, ziekenhuizen gezondheidsverenigingen, zorginstellingen en zorgtoerisme bureaus samenbrengen.

“Wij geloven zeker dat ons ware potentieel veel meer inhoudt dan zon- en zee-toerisme. Wanneer deze kansen in termen van een ‘gezonde levensstijl’ kunnen worden gecombineerd, zal dit de diversificatie en uitbreiding van onze toeristische sector voor een groot gedeelte vergemakkelijken,” aldus de officiële verklaring van het organiserende comité.

In het persbericht staat dat er een groot aantal aan gerenommeerde instellingen van internationaal erkende diensten van goede kwaliteit aanwezig zullen zijn op de beurs. Denk aan zorginstellingen, spa & wellness, Thalasso, sport, cosmetische behandelingen, schoonheidsverzorging, thermische- en persoonlijke verzorging.

Meer info: http://www.anfas.com.tr/index.php/fuar-detayi/3

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!