Wedstrijd Nederland – Turkije vanavond live op SBS6 en Star TV

30
946

Vanavond vindt het WK kwalificatieduel tussen Nederland en Turkije plaats. De landen treffen elkaar voor de negende keer. De wedstrijd wordt uitgezonden op SBS6 (NL) en op Star TV (TR).

De wedstrijd wordt gespeeld in de Amsterdam Arena en begint om 20:30 uur (Nederlandse tijd). Voor de echte liefhebbers begint een uur van te voren de voorbeschouwing.

Voorbeschouwing

In de studio zit Jan Joost van Gangelen met Ronald de Boer en Ruud Gullit. Hans Kraay jr. zal langs de zijlijn aanwezig zijn. Leo Oldenburger zal de wedstrijd van commentaar voorzien.

Dirk Kuijt

Dirk Kuijt, die sinds dit jaar in Istanbul bij Fenerbace speelt, kan van extra grote waarde zijn voor Nederland. Hij speelt namelijk maar liefst tegen zeven ploeggenoten van zijn nieuwe club.

Verleden

In totaal hebben de landen 8 keer tegen elkaar gespeeld. Nederland won 3 keer van Turkije. Turkije won 2 keer van Nederland en 3 keer eindigde het duel in een gelijkspel.

Wat denk jij dat de uitslag dit keer gaat worden?

30 REACTIES

  1. kaartjes voor de turkse supportersvak zijn helaas uitverkocht. Als je wil zijn er nog kaartjes in de nederlandse supportersvak. via kan je het bestellen. wel eerst aanmelden

  2. beste vrienden ik leef in Nederland ,maar ik ben 100% Turk”s dus ik wil zeggen <Het beste mag winnen !!hoop Turkije wind hahahahha

  3. Als Turkije een hele snelle 0-1 maakt, dan maken ze een hele goede kans.Trainer Abdullah Avci moet zijn spelers goed laten zien hoe Mario Gomez 2x scoorde tegen Nederland. Moet mogelijk zijn! Echter, hoe langer het 0-0 blijft, des te moeilijker het voor de Turken wordt. Veel succes Turkije!

  4. Ben altijd een trouw oranje fan geweest , maar na het laatste ek en al het gedoe rondom oranje mag Turkije van mij winnen . Geef ze overigens een goede kans , de Belgen rolden oranje ook op dus.

  5. Jammer dat ze verloren hebben, maar de sfeer was geweldig! In de Nederlandse vakken zaten ook Turkije supporters maar alles ging heel gemoedelijk met elkaar om.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!