Home Nieuws Vliegplezier voor kinderen

Vliegplezier voor kinderen

0
462

De organisatie die ook de jaarlijkse ‘Dag van de Republiek’ festiviteiten organiseert, heeft nu voor de kinderen van veteranen, van overleden militairen en voor kinderen die het thuis niet breed hebben, een leuk uitje bedacht.

De kinderen mogen namelijk mee de lucht in voor een tripje in een echt vliegtuig. Het evenement wordt georganiseerd vanuit de hoofdstad Ankara. Het doel is natuurlijk om de kinderen een leuke dag te bezorgen, maar ook om te zorgen dat de kinderen van veteranen en overleden militairen leuke en goede associaties krijgen bij de Turkse luchtmacht.

Bij wijze van een proef is het eerste groepje kinderen al mee geweest de lucht in met een trainingsvliegtuig. Dit bleek een groot succes, de kinderen vonden het ‘super spannend’ en ‘vet gaaf’.

Het eigenlijke evenement wordt op 29 oktober georganiseerd door het ER-AH Luchtvaart opleidingsinstituut. Ongeveer 150 kinderen zullen deze dag voor het eerst van hun leven een stukje vliegen in een echt vliegtuig. De vliegtuigjes stijgen op in Ankara, Istanbul, Izmir en Antalya.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer zonder te reageren.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.