Video Döner Kebab-rat niet in Nederland

7
1855

Onlangs verscheen er op YouTube een video waarin een rat te zien is die zich in een shoarmatent uitleeft bovenop een vleesrol Döner. Al snel verspreide het gerucht dat dit om een HAS Döner Kebab tent zou gaan in Rotterdam op de Witte de Withstraat. Uit een langere versie van de video blijkt echter dat deze niet eens is opgenomen in Nederland.

Eigenaar Murat Karaoglu van de HAS Döner keten op Rotterdam ZuidPlein heeft inmiddels aangifte gedaan wegens imagoschade en smaad. Bij het filmpje zijn talloze reacties te lezen dat veel mensen de keten nu helemaal zullen vermijden. Heel erg onsmakelijk vind eigenaar Karaoglu. “Wie doet nu zoiets”? “HAS heeft niet eens een vestiging op Witte de Withstraat”, zoals de beschrijving bij het filmpje wel doet vermoeden.

7 REACTIES

 1. Er loopt een rat op een stuk vlees, klaar. Laten we er aub geen discriminatie issue van maken. Aan de andere kant: alle ratten het land uit :turk: :ned:

 2. Doner kebab is zo lekker dat zelfs de ratten dat willen proeven.
  Haha… Dit is duidelijk een winkel in het buitenland en niet doner has.

 3. een filmpje uit een arabische land ….

  Wie zou er nou last van hebben dat HAS Doner of de Doner zaken in Nederland het zo goed doen ….
  Wie zou er nou last van hebben…..

  Effe denken…. juist ja …..! 🙂

 4. Er lopen zo vaak ratten op vleesrollen. De meeste eigenaren zijn slim en slaan met een knuppel het beest op de vleesrol plat, zó hard, dat de rat verdwijnt in de vleesrol en lekker meegeroosterd wordt met de rest van het vlees.
  En rat is trouwens best lekker en goed te eten. Je proeft het verschil met de rest van het vlees helemaal niet. Lekker veel knoflooksaus erover heen en gewoon lekker smullen!

 5. @Piet
  Dat lijkt me inderdaad een heel goed idee Piet, dat jij helemaal niks meer eet. Een mens schijnt zo’n 2 maanden zonder voedsel te kunnen en dan gaat ie dood. Dan zijn we van jou en je nutteloze commentaren ook af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!