Vervolg Sümela’nın Şifresi Temel nu in de bioscoop

3
1043
Vervolg Sümela'nın Şifresi nu in de bioscoop
Vervolg Sümela'nın Şifresi nu in de bioscoop

In het eerste deel van deze komische film ontcijferde Temel de code van het Sumela klooster, vond hij de gouden schat en trouwde hij met zijn grote liefde Zuhal. Het in het klooster gevonden goud blijkt van de Russische maffia te zijn.

In het tweede deel van de film, genaamd ‘Moskova’nın Şifresi Temel’, wordt maffia figuur Abramovich naar Trabzon gestuurd om Temel te vermoorden. Temel komt er telkens levend vanaf. Dan besluit hij naar Moskou af te reizen om zijn liefde Zuhal te beschermen en een einde te maken aan de Russische maffia, door wie hij achternagezeten wordt. Zuhal denkt echter dat Temel naar Moskou is vertrokken voor een Russische vrouw, waardoor hij zijn eigen vrouw dreigt te verliezen. Zou de Code van Moskou hun huwelijk kunnen redden?

De hoofdrollen worden net als in het eerste deel vertolkt door Alper Kul (Temel) en Aslihan Guner (Zuhal).

Voor liefhebbers van de Turkse film in Nederland is er ook goed nieuws. De film draait vanaf vandaag namelijk ook in verschillende Nederlandse bioscopen zoals: Pathe Arena, Pathe Rembrandt Arnhem, Pathe Spuimarkt, Pathe Eindhoven, Pathe Groningen, Pathe De Kuip, Pathe Tilburg, Pathe Zaandam en Pathe De Kroon.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!