Turkse minister van Buitenlandse Zaken komt naar Nederland

15
658

Op dinsdag 6 maart komt de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoglu naar Nederland.

Minister Ahmet Davutoglu werd uitgenodigd door minister Rosenthal. Tijdens het bezoek van de Turkse minister staat de Nederlands-Turkse samenwerking centraal.

Er zullen 6 maart verschillende onderwerpen besproken worden door de twee ministers. Zo zal het Bilaterale Jaar Nederland-Turkije 400 jaar betrekkingen, de economische samenwerking, de EU-hervormingen in Turkije en de ontwikkelingen in het Midden-Oosten aan bod komen.

15 REACTIES

  1. kan iemand mij uitleggen wat er TOP is aan deze minister? kan iemand mij 1! succesverhaal vertellen van wat hij tot nu toe bereikt heeft? of bedoelt men hier met top iets anders?

  2. ahahahah das goed yusuf oehahaha

    annet jaloerse hollander dat je bent. benededeks met kikkerland en eu!! :turk: :turk:

  3. ik heb het over Davutoglu natuurlijk. maar je vraag zelf geeft al aan dat je het niet serieus neemt dus derhalve ook niet nodig nog te reageren.

  4. je kan hem wel een top (homo) noemen maar ik weet wel bijna zeker dat hij meer heeft bereikt in zijn leven dan u.

  5. Zou leuk zijn als deze minister van buitendsezaken als hij dan toch in Nederland is, gelijk een duidelijke uitleg zou (kunnen) geven wat de nieuwe visumplicht voor Nederlandse precies inhoud en de regels van de 90/180 dagen en niet zoals de ambassade in Rotterdam zegt: 90 dagen erin en 90 dagen eruit. :ned:

  6. Hoe meer duidelijk zou je het willen hebben? het is zo duidelijk. maar speciaal nog een keer in jip en janneke taal. vanaf de dag van binnenkomst mag je over een tijdsbestek van 180 dagen 90 dagen in turkije verblijven. hoe je deze 90 dagen indeelt is helemaal jouw zaak. zolang je over dit tijdsbestek van 180 dagen maar niet de limiet van 90 dagen overschrijdt. duidelijk nu? dit is overigens gedaan om gelijke tred te houden met de schengen criteria die exact op deze manier werkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!