login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Turkse film met Yolanthe Cabau deze week in de bioscoop

post thumbnail

Deze week gaat er een nieuwe Turkse komediefilm in premiere. In de film, Police Academy: Alaturka, speelt de Nederlandse voetbalvrouw Yolanthe Cabau de rol van een politieagente.

Terwijl Wesley Sneijder het druk heeft in Istanbul bij zijn club Galatasaray, zit ook zijn liefje Yolanthe niet stil. Ze wist een hoofdrol te bemachtigen in de nieuwe Turkse komediefilm Polis Akademisi Alaturka.

In de trailer van de film is te zien dat Yolanthe een aardig woordje Turks heeft moeten leren. Ze slaat er daarnaast ook nog eens flink op los. Zelfs haar collega’s moeten eraan geloven. De actie-komedie, waar ook bekende komiek Mehmet Ali Erbil een rol in speelt, zal vanaf 30 januari 2015 op het witte doek in Turkije te zien zijn.

Polis Akademisi: Alaturka Trailer

De film is gebaseerd op de originele Police Academy franchise. Deze reeks gaat over een politieschool waar een aantal studenten wordt opgeleid tot politieagent. Tijdens de opleiding en de periode die daarop volgt ontstaan onverwachte komedische wendingen.

Tags bij dit bericht:

Er is 1 reactie

Hakan

Hahah heeft iemand deze film al gezien? En wat vond je er van?

Plaats Reactie

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of Abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)