Turkse economie, bruto binnenlands product, haalt Nederlandse in

7
730

De komende vier jaar lopen Nederlandse exporteurs maar liefst 4,1 miljard Euro aan export naar Turkije mis. Veel bedrijven en ondernemers onderschatten de mogelijkheden voor export naar het land.

De ING heeft dinsdag een rapport gepubliceerd waarin dit staat. Turkije wordt een steeds grotere afzetmarkt en is op dit moment een van de snelst groeiende economieën. Volgens de ING hebben veel Nederlandse bedrijven nog steeds een achterhaald beeld van Turkije. Naar verwachting heeft de Turkse economie in 2014 de Nederlandse ingehaald, gerekend naar het bruto binnenlands product. Waarschijnlijk heeft Turkije in 2030 de op vier vier na grootste economie in Europa, aldus het rapport.

Het rapport van ING was gepubliceerd in het kader van de 400 jaar diplomatieke en handelsbetrekkingen tussen Nederland en Turkije. Vandaag ontvangt Koningin Beatrix de Turkse president Abdullah Gül in het Koninklijk Paleis op de Dam.

7 REACTIES

  1. En maar kritiek hebben op de AK partij, ik kan mij geen andere politiek partij herinneren die het land de afgelopen 12 jaar zoveel heeft betekend voor het land. Natuurlijk zijn er ook problemen, welke land of een familie gezin heeft dat niet?

  2. Adam… Als je alles maar kan verkopen.. Havens vliegvelden fabrieken bruggen paleissen rieveren treinspoor providers en aandelen van alles nog wat en nog veeeeeel meer !

  3. ja jolanda inderdaad, en de verhoudingen worden schever en de verschillen tussen arm en rijk groter. maar dat ze groeien als kool valt niet te ontkennen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!