Turkse Android Smartphone Turkcell T40 in productie genomen

4
986

De eerste smartphones met “Made in Turkey” zijn van de band afgerold. De telecomprovider Turkcell is gestart met de productie van de T40 smartphone in de stad Manisa.

Volgens de Turkse provider is er veel vraag naar het toestel en zijn er tot nu toe al zo’n 100.000 van verkocht. Het door Turkse ingenieurs ontworpen toestel wordt geproduceerd in de Vestel fabriek in Manisa, dat te zien was in de aflevering “Mega Factories Vestel” van het televisiekanaal Nat Geo.

De Smartphone, die momenteel op het Android 4.1.2 besturingssysteem draait, beschikt over een dual-core 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon processor, 1 GB RAM en een 5 MP camera met autofocus en led flash. Het 4 inch IPS scherm heeft een resolutie van 800 x 480. Daarnaast beschikt het toestel over 4 GB interne opslag die uit te breiden is met een MicroSD kaart. Naast WLAN, Bluetooth en GPS beschikt de telefoon ook over een NFC chip.

https://www.youtube.com/watch?v=K5oIApPhUIg

Meer info en specs: http://magaza.turkcell.com.tr

4 REACTIES

  1. Ik betwijfel of iemand hierop echt zit te wachten.
    Liever zag ik dat Turcell iedereen de mogelijkheid bied om te kunnen internetten, maar als je te ver voor hun gevoel van de bebouwde kom woont, moet je zelf als klant maar +/- 10 mensen om je heen zien te vinden die ook internet wil…..ja hoor! Die moeten er dan ook wel wonen, dus laten ze je in de kou staan.

  2. Ben stinkend jaloers op de snelheid die in nederland te halen is met internet. Betaal voor 8 maar krijg er soms 5 en meestal maar 3.
    Maar ja, zonder internet is nog veel erger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!