Turks bedrijf gaat Cairo International Airport renoveren

4
675

Het Turkse bedrijf Limak gaat voor een bedrag van 387 miljoen dollar, Cairo International Airport renoveren.

Dit is het grootste project dat van start gaat sinds de volksopstand die begon op 25 januari 2011 en heeft geleid tot verandering van regime in Egypte.

Binnen drie jaar zal de renovatie voltooid worden. Limak zal onder andere een nieuwe terminal en een hotel gaan bouwen. Daarnaast gaan ze ook aan de slag met de aanleg en inrichting van 340.000 vierkante meter open ruimte en 168.000 vierkante meter gesloten gebied.

Eenmaal klaar zal de passagierscapaciteit van Egypte’s grootste internationale luchthaven verhoogd worden naar 7,5 miljoen reizigers ten opzichte van de huidige capaciteit van 3,5 miljoen. (Bron: Turkish Diary)

4 REACTIES

  1. :turk: waar blijft europa toch?? hoe vaak moeten we nog betalen???en maar meer belasting betalen ik ben zwaar gefrustreerd ga ook naar sygoloog uahaha zoals de overige 30% van de neanderthalers

  2. Het is tijd dat Turkije ook gaat produceren. Een land met een hardwerkende bevolking wat nauwelijks produceert. Is het tijd om Turkije echt op de wereldkaart te zetten dan moeten we als land meer gaan produceren. Goed iniatief van het bedrijf om dit project aan te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!