Turks architectenbureau wint Europese Real Estate Award

3
964
Rings Istanbul Project
Rings Istanbul Project

Architectenbureau en constructie bedrijf Hakan Kiran heeft met zijn Rings Istanbul project in Sancaktepe de International Property Award 2011 gewonnen. Met deze award wordt hij geprezen voor het gebruiken van verschillende knappe staaltjes architectuur.

Hakan Kiran en voorzitter İsmail Öncel van Selçuklu Holding, tevens de eigenaar van Rings Istanbul, ontvingen vrijdag de International Property Award 2011 tijdens een ceremonie in het Londense Park Lane Hotel. Kiran’s Rings Istanbul Project werd door een jury geselecteerd als architectuur project waarbij verschillende materialen het beste gecombineerd werden. In de jury zaten onder andere Internationaal Real Estate Federatie voorzitter Christopher Hall, de Google Account Manager van Engeland James Bacon en andere deskundigen op het gebied van onroerend goed.

Het 17e International Property Awards werd georganiseerd door Google en Bloomberg TV.

Hakan Kiran

Kiran, die in het bezit is van een master’s degree van de Mimar Sinan Universiteit, begon zijn bedrijf in 1969. Hakan Kiran Architecture heeft sindsdien gewerkt aan vele bouw-en restauratie projecten. Het bedrijf heeft vele succesvolle architecten, ingenieurs en interieur ontwerpers in dienst.

Rings Istanbul Project

Rings Istanbul, het enorme project wat in aanbouw is aan de Anatolische kant van Istanbul in de wijk Sancaktepe, zal bestaan uit 1500 woningen, een groot winkelcentrum en diverse centra met sociale activiteiten.

Meer info over het project: http://www.ringsistanbul.com/

3 REACTIES

  1. Op de Havo moest de klas ooit een steunpilaar maken. De opdracht was om de sterkste te maken. Die les kwam uit onze testjes naar voren dat ronde pilaren de sterkste zijn. Dit is omdat deze vorm de grootste gelegenheid gaf voor zoveel mogelijk verbinding met molekulen in het pilaar. Ik denk dat je op een ronde stuk dan ook meer kwijt kan dan op een vierkant stuk. Leuk bedacht dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!