Home Nieuws Turkish Airlines vliegt naar de meeste landen ter wereld

Turkish Airlines vliegt naar de meeste landen ter wereld

5
437
Turkish Airlines

Momenteel vliegen ze naar wel 91 verschillende landen. Hiermee is Turkish Airlines de vliegmaatschappij die naar de meeste landen ter wereld vliegt.

Turkish airlines is erg blij met haar titel “de vliegmaatschappij die naar het grootste aantal landen vliegt”. Er werd dan ook gelijk een nieuwe reclamecampagne gelanceerd om THY wereldwijd nog meer te promoten.

Als laatste nieuwe vluchtbestemming werd Mauritanië toegevoegd. Waarmee het aantal landen dus op 91 uitkomt en het aantal bestemmingen op maar liefst 204. Volgens Turkish Airlines zijn zij met deze prestatie een stukje nationale trots geworden.

5 REACTIES

 1. Vraag me af of een bestemming als Mauritanië en er zitten er waarschijnlijk nog wat van dit soort kleineren tussen de 91 rendabel kunnen zijn voor een vliegmaatschappij?

  @Saskia,
  welke nieuwe regels ?

 2. Vriendin van mij werkt daar en vertelde mij laatst dat er een aantal regels staan te veranderen wat betreft de verkoop van alcohol bijvoorbeeld maar ook de regels met betrekking tot kleding voorschriften enzo….
  Vele vliegers drinken graag een drankje tijdens een vlucht of kopen een flesje drank voor thuis maar dat wordt waarschijnlijk binnenkort afgeschaft…..
  Mij persoonlijk maakt het niet uit of het wel of niet is toegestaan want ik drink niet tijdens vluchten maar kan me goed voorstellen dat mensen die dit wel graag doen, sneller voor een andere maatschappij zullen kiezen.

 3. @Saskia,

  inderdaad, in de ruim 20 jaar dat ik op Turkije vlieg zie ik toch minstens 10 passagiers per vlucht die een drankje nodig hebben voor hun vliegangst en als het tax-free tijd is gaan er ook grote aantallen flessen drank over de toonder .
  Ben dus benieuwd wat er overblijft van THY als de regels , zeer waarschijnlijk opgelegd door Akp, doorgevoerd worden.

 4. @Antonieq, precies!! ik ben het totaal met je eens.
  En wat ik begreep zijn dat inderdaad regels opgelegd door de AKP…..
  Kan Turkisch Airlines nog zo’n goede service e.d. hebben maar voor veel mensen maakt dat dan niks uit….
  Veel werknemers van Turkisch Airlines zijn al in staking geweest oa hiervoor en naar verluid allemaal ontslagen omdat ze aan het staken waren….
  Gaat erg lekker dus….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer zonder te reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.