Home Nieuws Turkish Airlines serveert de beste maaltijden aan boord

Turkish Airlines serveert de beste maaltijden aan boord

11
1244

Aan boord van de vluchten van Turkish Airlines krijg je veruit de beste maaltijden voorgeschoteld. Dat blijkt uit een onderzoek dat vluchtvergelijkingssite Skyscanner uitvoerde.

Skyscanner liet een passagierspanel de maaltijden van 19 internationale luchtvaartmaatschappijen beoordelen aan de hand van een aantal criteria zoals presentatie en smaak. Turkish Airlines kwam veruit als beste uit de bus met 86 punten. De menu’s van de Turkse vliegmaatschappij bestaan onder andere uit gerechten als gevulde aubergine en walnotenperentaart. Naast de standaard menu’s biedt Turkish Airlines ook een reeks speciale gerechten aan zoals koosjere of vegetarische maaltijden en speciale kindermenu’s.

Op de tweede plaats, met 81 punten, is Singapore Airlines geëindigd. Opmerkelijk is dat hier de wereldberoemde chef-kok Gordon Ramsay deelnam aan het culinaire panel. Zelfs met hulp van Ramsay is het Singapore niet gelukt om Turkije te verslaan.

Nederlands KLM eindigde op een nette 7e plek met 75 punten.

De volgens het panel slechtste maaltijden worden aan boord van American Airlines geserveerd. Maar ook aan boord van het Duitse Lufthansa en bij het Italiaanse Alitalia zijn de maaltijden aan boord niet echt om over naar huis te schrijven, aldus de panelleden.

De volledige lijst en het originele artikel vind je hier: skyscanner.net

11 REACTIES

  1. Een paar keer gevlogen met Turkish Airlines en tijdens de vlucht zo’n maaltijd naar binnen moeten schuiven. Kan niet echt zeggen dat het goed was maar ook niet echt slecht. Hoe het aan 86 punten komt is mij een raadsel. Het is trouwens ook niet duidelijk wat die 86 inhoudt. Is het maximum 100? Moet wel eerlijk bekennen dat ik nog nooit met die andere maatschappijen heb gevlogen dus ik heb niet echt een referentie om te vergelijken.

  2. THY op 1 is begrijpelijk. Ik heb echt nog nooit geklaagd over hun eten. De thee is echter niet echt lekker, maar goed je kunt niet alles hebben. Misschien is het bij KLM weer beter geworden, maar 1 van de redenen dat ik niet meer klm vlieg is dat ze verschikkelijke maaltijden gaven. Naast het feit de de vliegtuigen gewoon zeer verouderd zijn. Ik zal het binnenkort een weer een keer proberen.

  3. Wij verheugen ons altijd op het lekkere eten als wij met THY vliegen, zelfs op binnenlandse vluchten krijg je heerlijke eten voorgeschoteld. En wat betreft de prijzen zijn ze soms zelfs goedkoper dan die maffe prijsvechters waar je zelfs voor een flesje water 3 euro voor moet betalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer zonder te reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.