Home Nieuws Turkish Airlines commercial “Als je droomt”

Turkish Airlines commercial “Als je droomt”

21
412

Turkish Airlines heeft het maar druk op de marketingafdeling. De Turkse vliegmaatschappij wordt internationaal steeds bekender en vliegt naar steeds meer bestemmingen over de hele wereld.

Na de vorige videohit op televisie en YouTube met de prachtige commercial “Istanbul Experience” is er nu weer een nieuwe reclamehit opgedoken met de titel “Hayal Edince” (als je droomt).

In de video zijn een aantal kinderen te zien uit Iğdır die ervan dromen ooit een vliegtuig te mogen zien landen in hun plaatsje.

Sinds eerder dit jaar vliegt Turkish Airlines op Rotterdam The Hague Airport.

21 REACTIES

 1. Beste Yvonne;Engels premieur Cameron wilde ook twitter blokeren,maar hij heeft openlijk toegegeven,niet bij machte te zijn,om twitter te sluiten moet je BALLEN hebben net als Erdogen,ieder heeft hem beledigd,groot g :turk: :ned: :loller: leijk dat hij uit de lucht gehaalt heeft,groetjes

 2. @Yvonne, ze moeten eerst eens beginnen Turkije serieus te nemen… Zoals Twitter dat nu doet, na Erdoğan heeft laten zien dat ze zoals alle andere landen serieus genomen willen worden.

 3. Wat een onzin zeg! Waarom moet je ‘ballen’ hebben als land en je moeten ‘bewijzen’ macht te hebben? Over de rug van het volk ja! Wie zijn er de dupe van? Iedereen heeft recht op vrijheid. Je vrij te voelen. Een regering die dit belemmerd heeft voor mij geen ‘ballen’ maar wil onderdrukking.

 4. @Yvonne

  zou je mij is kunnen zegggen wat je onder vrijheid noemt…hoe ver vrijheid mag gaan waar de grens is …

  Mag je onder de mom van vrijheid alles doen en laten….
  Mag je als journalist alles maar doen en laten wat je wilt zonder grenzen ….
  Mag je social media genzeloos gebruiken ….
  mag je alles doen en laten …. waar ligt de grens wanneer is het onderdrukking of Wanneer ga je over die grens…en moet er een halt geroepen worden….!

  Leg het me is uit ….?

 5. @Ed. Inderdaad!
  zolang je er niemand kwaad mee doet.
  Ik vind dat je mag surfen, bloggen, posten wat je wilt zolang je binnen de wet en sociale waarden blijft.
  Waarom zou iemand je moeten beletten in wat jij wil twitteren of welke video je wilt bekijken op Youtube?

 6. @Yvonne, Nou dan… Volgens mij volg je deze sancties niet echt… ER IS IEMAND (zelfs meerdere mensen) KWAAD GEDAAN MET DE TWEETS, EN DE VIDEO’S OP YOUTUBE…
  De regering heeft meerdere malen bij Twitter en Youtube aangegeven om de accounts die dit soort tweets verzenden en video’s maken met ongepaste inhoud (haatdragend, discriminerend, beledigend etc.) TE VERWIJDEREN.. Zowel Twitter als Youtube nam de overheid en de Rechtbank(waar de slachtoffers aangifte deden) niet serieus..
  Terwıjl ze bij andere landen (VS, EU-landen, India etc.) wel gelijk de accounts opheffen.

  HIER HAD/HEEFT DE OVERHEID PROBLEMEN MEE..(100% terecht natuurlijk)

 7. @Ed @Yvonne

  Kijk nu hebben we een punt om door te gaan ..
  zolang je een ander geen kwaad doet… of de ander die je kwaad doet zijn rechten niet ontneemt..!
  Met andere woorden vrijheid heeft dus ook zijn grenzen namelijk respect en de weder partij respecteren op zijn recht…!

  Nu komt het hoe kan het nou zijn dat de ene land of de ene regering meer rechten mag hebben dan de ander …!
  Hoe komt het dat de Nederlandse veiligheidsdiensten de nederlanders afluisteren en deze info bij de amerikaanse veiligeheidsdiensten aflevert…! Hoe kan het dat de vrijheid van de ene volk meer is dan de ander of hoe de ene mensen leven vele malen meer waard is dan de ander…!

 8. Ja zo kunnen we nog uren doorgaan. Regeringsfouten, politiek, hoe een land geregeerd wordt….. ieder land heeft zijn negatieve dingen. Wij zijn niet voor niks weg uit Nederland. Maar overal is wel wat joh.

 9. Deze commercial heeft in 3 dagen bijna een miljoen hits gehad op internet. YouTube heeft geen monopolie op internet als het gaat om video sites. Er zijn tig andere sites waarop je video’s e.d. kunt bekijken. YouTube is toevallig de bekendste met de meeste bezoekers.

  Vergeet niet dat YouTube, Twitter, Facebook commerciële bedrijven zijn met winstoogmerk die zich zoals elk ander bedrijf zich te houden heeft aan de wetten en regels in het betreffende land waarin zij hun diensten aanbieden.

 10. Met simpele truukjes kun je gewoon op YouTube, vandaar dat zelfs grote bedrijven nog gewoon gebruik blijven maken van de videosite.

 11. @Yvonne,

  het heeft helemaal geen nut om met deze hersengespoelde eencelligen te discussieren.

  Ze zullen altijd een argument hebben waar Erdogan gelijk heeft.

  Ze kijken alleen naar Turkse gemanipuleerde staats t.v. .
  Dit is precies zoals die oostenrijkse korporaal 70 jaar geleden duitsland zo kon neppen voor een poging te wereld overnamen.

  Dan is er niks zo makkelijk als bij een stelletje onderontwikkelden als hier Boranka en Muhammed makkelijk overtuigd zijn van het gelijk van de indoctrinatie die na ruim 10 jaar steeds meer de vruchten afgeworpen ziet.

 12. Temil Kotil, CEO van Turkish Airlines, gekozen tot CEO of the year tijdens de 2014 Airline Strategy Awards in Londen, zal in 2014 en 2015 de board of directors voorzitten van de Association of European Airlines.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer zonder te reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.