Home Nieuws Turkije’s exportcijfers breken record

Turkije’s exportcijfers breken record

8
403

De Turkse minister van Economische zaken heeft laten weten dat de export in november met 20 procent is gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Minister Zafer Caglayan zei dat de Turkse exportcijfers van november een record hebben bereikt. Er werd voor ruim 12,7 miljard dollar uitgevoerd.

In een schriftelijke evaluatie van Caglayan zegt hij dat Turkije de verwachtingen overtroffen heeft en dat er in de afgelopen maanden meer dan 151 miljard dollar is verdiend aan de export.

Turkije’s export naar EU landen in november is in vergelijking met 2011 16,7 procent gestegen tot een waarde van 5,6 miljard dollar.

8 REACTIES

  1. hayati kart, over welke geld heb jij? mensen handelen in goederen en verdinen geld. en dat geld gaat naar die mensen natuurlijk. wat is hier de keerzijde? kan jij het een beetje toelichten?

  2. Ik ben een trotse turk!!! Wie heeft deze site eigenlijk gemaakt? want ik vind het gewoon perfect. En kunt u ook mischien nieuws maken over het turkse leger enzovoorts

  3. En de EU Turkije maar laten wachten op toetreding, we lachen ons hier kapot, straks vraagt Turkije nog of de EU wil toetreden tot Turkije :wop:
    Dus de omgedraaide wereld. Ik hoop dat Turkije nooit toetreedt tot de EU, ze kunnen het dan beter net zo doen als Zwitserland, geen toetreding maar wel verdragen afsluiten.
    Dan heb je er alleen de voordelen van en niet de shit, :turk:

  4. turkije heeft voor de oosterse wereld gekozen ze hebben de e.u helemaal niet nodig,ze zien ons namelijk de schulden van landen zoals griekenland en spanje betalen,en destijds wilde o.a nederland niet dat turkije zou toetreden,ıvm mensenrechten,pkk probleem etc,en zo slecht gaat t hier niet,voel me hier rijker dan in nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer zonder te reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.