login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Turkije opent grootste dinosaurus themapark van Europa

post thumbnail

Turkije is de laatste tijd flink aan het investeren in themaparken. Zo werder er bijvoorbeeld het afgelopen jaar nog aantal enorm grote aquaria geopend. Dit keer is Antalya aan de beurt, in het Göynük district van Kemer opende het grootste dinopark van Europa haar deuren.

Het project is ontwikkeld door drie jonge ingenieurs en is bedoeld om meer toerisme aan te trekken in de regio. Het dinopark is eigenlijk nog niet zo lang open of er is al een stijging te zien in het aantal bezoekers.

Er is een investering van 5 miljoen dollar uitgetrokken voor de aanleg van het 30.000 m2 grote themapark waar momenteel 28 verschillende replica’s staan van dinosaurussen uit de prehistorische tijd. Daarnaast zijn er nog restaurants, cafe’s, zitplaatsen, een 3d bioscoop en vermaak voor kinderen. Het park is bedoeld voor leeftijden van 7 tot 70 jaar. Aldus de website van het park.

Dinopark Antalya

Dinopark Antalya

Meer informatie: http://www.dinopark.com.tr/
Meer foto’s: http://www.antalyacity.ru/?page_id=9821

Er zijn 4 reacties

Dildar Ofluoğlu

en dat was nix aan!!!!!!!!!!

Yasar Eren

Turkije heeft genoeg Dinosauruzen.!!

Annelies

Ik woon 7 jaar hier, en voor “buitenlanders” rekenen ze een hogere prijs dan voor de Turkse mensen…. ONZIN!!!

Olcay Erisdi Yigin

Yasar bey yorum guzel

Plaats Reactie

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of Abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)