Toeristen in Bodrum feestelijk onthaald op vliegveld

20
724

In de Turkse badplaats Bodrum is vandaag “officieel” het toeristenseizoen geopend. De eerste stoet vakantiegangers werd warm onthaald op het vliegveld van Milas.

Vakantiegangers uit Denemarken keken verbaast op toen zij ’s avonds aankwamen op het vliegveld van Milas. De 270 toeristen, die allemaal op hetzelfde vliegtuig zaten, werden met de Turkse Davul en Zurna feestelijk opgewacht.

Bij de uitgang van de terminal op de luchthaven werd er Lokum uitgedeeld en konden liefhebbers ook een glaasje wijn krijgen. Tot slot werden er bloemen uitgedeeld onder het genot van muziek en een voorstelling van een Turkse dansgroep.

20 REACTIES

  1. Netals eerste genaratie Turken die naar Nederland kwamen, feestelijk en met bloemen in de hand. Maar nu ?????? ::::)))))

  2. Ja inderdaad! En nu? Nu worden we aangekeken met de vraag wanneer we gaan opzouten! Nederlanders in Nederland hebben een prachtig leventje in Turkije. Hoe zal dat komen? Door de vriendelijkheid van de Turken. Tijd om weer terug te keren….. Merve Yener

  3. Simde sayin arkadaslar: Size Mevlanamizin sozuyle baslamak istiyorum: Yaratilani severim yaratanindan dolayi. Evet Hollandada bizlere kotu davraniyorlar, kotu goruyorlar, bu demek diyildirki bizde onlara helede vatanimiza goc edenlere ayni sekilde davranmaliyiz. Sayet onlar o rasistlerden olmus olsalardi vatanimiza gelmezlerdi, demekki onlarda bazi seylerden rahatsiz olmuslar. Yani herkesi ayni gormeyelim. Cunku sucun cogu bizlerde, sebebide kulturumuzu, dinimizi tam olaraka yasamadik ve gostermedik bu insanlara ve bu yuzden cogumuzu ayni tasa aliyorlar. Bu onlarin kultursuzluklerinden ileri geliyor.

  4. er zıjn gelukkig nog turkse mensen die t heel fıjn in nederland vınden.ver van huis lijkt alles beter,maar ik zie genoeg problemen in İstanbul iedere dag weer,en bloemen worden hier niet verstrekt

  5. Beetje jaloers mensen? Leuk dat de toeristen feestelijk zijn binnen gehaald. Maar als jullie terug willen keren, zorg wel dat je heel veel geld meeneemt want een baantje van 9 tot 5 vinden kun je wel vergeten.

  6. jemig een groepje toeristen wordt feestelijk onthaald en dan begint men hier met grove politieke beledigingen???? Vergeet niet….ik als Nederlander wordt ook vaak niet netjes behandeld in eigen en ander land, ik als vrouw wordt ook gediscrimineerd maarrre…. ik heb het stuur van mijn eigen leven in handen studeer en schrijf dictaten om mensen hiervan bewust te maken en ga niet zitten zeuren als een groepje mensen gaat genieten van een prachtig land. Steek je hand eens in eigen boezem en maak wat moois van je leven zonder altijd de schuld bij anderen te leggen. Nederland is een prachtig land vol mogelijkheden voor iedereen.

  7. Tuurlijk, According tot de 4 EU vrijheden. Begrijp me, ik haat Wilders maar ben trots op Nederland waar ook mensen met een niet Nederlandse achtergrond burgermeester of minister kunnen worden. Mijn univsiteit is super divers, alles is mogelijk als je godverdomme maar hard werkt. Maak me wel zorgen over onze nieuwe cultuur waarin ” eigen schuld dikke bult” steeds meer plaats maakt voor het zoeken naar een schuldige voor iemand zijn misere.
    Dat komt omdat ons systeem in alles voorziet en ieder op zichzelf staat waardoor er minder omgekeken wordt naar de medemens. Dat is anders in Turkije waar men soms nog afhankelijk is van giften voor de moskee. Wat het beste is ligt ergens in het midden waarschijnlijk. Ik begrijp dat trappen zonder fundamentele argumenten tegen onze maatschappij niet. En als men dan zo graag terug wil, met alle respect….ik heb er begrip voor maar waarom zit je dan nog hier.?? Pak je leven in eigen hand en doe dan ook iets ipv te schelden verdomme!!!!!!

  8. @Annet: waarom zoveel Turken dan nog in NL zijn, terwijl ze wel overal tegen aan schoppen? (denk aan de rel rondom pleegkind Yunus). Lijkt me duidelijk: de sociale voorzieningen en arbeidsvoorwaarden zijn in Turkije vele malen slechter.

  9. Het probleem in Nederland ligt helemaal niet bij de Turken. Tuurlijk heb je wel is een rotte appel ertussen maar dat heb je bij Nederlanders net zo goed. Het probleem voor nederland ligt bij de overheid. Die is veel te soft in vergelijking met andere landen. De overheid treedt veel te slap op tegen criminaliteit waardoor sommige groepen met alles wegkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!