login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Tankstation lekt gas door aardverschuiving in Rize

post thumbnail

Er is zondag zo’n vier ton gas uit een tankstation gelekt door een aardverschuiving als gevolg van zware regenval in de Zwarte Zee provincie Rize. De politie had het gebied rondom afgesloten uit voorzorg in het geval van een explosie.

Het gaat om een LPG station in de wijk Kalkandere van de provincie Rize. Zondag rond 1 uur ’s nachts raakten het kantoortje van het tankstation en een opslagtank beschadigd, waardoor vier ton gas zich kon verspreiden in de omgeving. Er is niemand gewond geraakt, maar de financiële schade is ongeveer 250.000 TL.

Dit weekend zorgde zware regenval in delen van Turkije voor veel ravage. In de noordwestelijke provincies en de regio rondom de Marmara kwamen vele huizen gedeeltelijk onder water te staan. Door overstromingen kwam ook het dagelijks leven in delen van Istanbul tot stilstand.

Plaats Reactie

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of Abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)