login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Straatverlichting Turkije wordt energiebesparend

Een groot deel van de straatverlichting in Turkije zal in de komende 3 jaar worden vervangen door een energiebesparende variant.

Door het vervangen van straatverlichting zal Turkije een aanzienlijke hoeveelheid energie gaan besparen. Het ministerie van Energie en Natuurlijke Hulpbronnen spreekt dan ook over het nemen van een grote stap voorwaarts.

Het ministerie verwacht ergens in het jaar 2015 klaar te zijn met het vervangen van de ongeveer 17 miljoen straatlantaarns die het land telt.

De huidige energierekening die jaarlijks voor straatverlichting op het matje van het ministerie valt, bedraagt 650 miljoen TL. Door alle lampen te vervangen door LED lampen, wordt geschat dat deze rekening zal dalen tot 150 miljoen Lira per jaar.

Tags bij dit bericht:

Plaats Reactie

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of Abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)