login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Voetbalkampen in Turkije steeds populairder bij meisjes

post thumbnail

De Turkse Voetbal Federatie (TFF) heeft een aantal voetbalkampen opgezet waar jonge voetbalfanaten getraind kunnen worden. In een kamp voor kinderen tussen de 12 en 13 jaar in Kocaeli hebben dit jaar 80 meisjes zich aangemeld.

Voetbal is in Turkije een van de meest populaire sporten en kent een zeer fanatieke aanhang die van kinds af aan begint. De kampen moeten zorgen dat er straks meer profvoetballers opgeleid kunnen worden in Turkije. Onder de Turkse meisjes blijkt de sport nu ook steeds populairder te worden.

Er zijn 2 reacties

Mehmet

Turkse vrouwen en meisjes moeten ook massaal aan de sport…

het beste zou zijn Turkse meisjes ook in het leger op te nemen en daar een hele goede conditie op laten bouwen en te leren wat te doen in tijden van oorlog. Tevens verplicht alle mannen en vrouwen in het leger in de helft van hun diensttijd bomen laten planten.

Mehmet

Seculiere

Er zijn al Turkse vrouwen in het Turkse leger.
Wist je ook dat de aller eerste vrouwelijke gevechtspilloot een Turkse was van de wereld?

http://www.youtube.com/watch?v=7VBCbQb6oiI

Plaats Reactie

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of Abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)