Russell Crowe in Istanbul voor nieuwe film

0
1261

De wereldberoemde “Gladiator” Russell Crowe is van het weekend aangekomen in Istanbul om diverse zaken te bespreken voor een nieuwe film. Hij bezocht eerder ook al Edirne, Çanakkale, Fethiye en Cappadocië.

De Australische acteur en oscarwinnaar zal in de nieuwe film de rol op zich nemen van een vader die zijn zoons verloor in de Slag om Gallipoli (bij Çanakkale). Het merendeel van de scènes zullen worden geschoten in Istanbul maar ook Cappadocië zal waarschijnlijk in de film terug te zien zijn.

Crowe, die Turkije al meerdere malen eerder had bezocht, liet weten nog steeds onder de indruk te zijn van het land en deelde op Twitter wat foto’s.

Producent van hitserie Lost

De film gaat onder andere geschoten worden door Ra’uf Glasgow, die onder andere mede-verantwoordelijk was voor de opnames van de wereldwijde hitserie “Lost“. In de film zal naast Crowe ook nog een bekende Turkse acteur een rol spelen, wie dit zal zijn is nog niet bekendgemaakt.

Russel Crowe in het Topkapi Paleis

https://www.youtube.com/watch?v=n9eP5zi1xfY

Istanbul populair bij producenten

De metropool Istanbul trekt de laatste tijd steeds vaker beroemde internationale filmproducenten aan. Recentelijk werden nog opnames in Istanbul gemaakt voor grote films als “Argo”, “James Bond: Skyfall”, “Taken 2” en “The Two Faces of January”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!