Restaurants Istanbul zetten steeds vaker ook Arabisch op de menukaart

4
851

Door het grote aantal Arabische toeristen dat vakantie komt vieren in Istanbul, hebben veel menukaarten in diverse restaurants in Taksim al een make over gehad. Alles wat geserveerd wordt staat nu ook in het Arabisch op de kaart.

Een eigenaar van een restaurant in het toeristische Talimhane geeft aan dat er veel toeristen komen met een Arabische achtergrond. Afgelopen jaar kwamen er maar liefst 3 miljoen toeristen uit Arabische landen naar Turkije. Hier proberen de restaurants natuurlijk goed op in te spelen.

Sommige Turken reageren negatief op de verandering. Waarom moet alles in het Arabisch op de kaart staan. We zijn toch in Turkije?

Lees het volledige Engelse artikel hier: http://www.guardian.co.uk/

4 REACTIES

  1. “Sommige Turken reageren negatief op de verandering. Waarom moet alles in het Arabisch op de kaart staan. We zijn toch in Turkije?”

    ach man deze turken zijn gewoon anti-islamitische mensen en ze moeten hun muil houden, als ze naar Arabisch land gaan, zou je toch ook blij zijn als ze in turks of engels gaan vertalen, gewoon leesbaar maken…geen enkel cultuur respect…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!