Reizen tussen Istanbul en Izmir wordt een stuk makkelijker

11
1597
Feribot Istanbul Izmir Kabatas
Feribot Istanbul Izmir Kabatas

Het wordt binnenkort makkelijker en goedkoper om tussen Istanbul en Izmir te reizen. IDO (Istanbul Deniz Otobusleri) start een project met ferryboten dat de reistijd tussen de twee grote steden flink zal verkorten. Aldus Önder Sezgi, bestuursvoorzitter van IDO.

Vanaf de haven in Kabataş zullen reizigers de ferry kunnen nemen die naar Izmir vaart. De tickets voor deze overtocht zullen scherp geprijsd zijn en vanaf 1 lira te verkrijgen, aldus Sezgi. Ook zal er 1 kaart te verkrijgen zijn waarmee je kunt reizen tussen Kabatas, Bursa, Izmir, Çanakkale. Balıkesir en Manisa.

Reizigers die vanuit het Europese gedeelte van Istanbul naar Izmir willen hoeven voortaan niet meer door het drukke verkeer, maar kunnen met een 6 uur durende overtocht direct naar Izmir. Deze reis werd voorheen vaak met de bus uitgevoerd en duurt 11 tot 12 uur.

Meer info: http://www.ido.com.tr/

11 REACTIES

  1. Lijkt mij super, maar ik kan helemaal geen ferry vinden tussen istanbul en izmir op hun website. Is hier al meer informatie over bekend?

  2. I.d.d., ik heb ook net op IDO’s website gekeken en kan géén ferry vinden van Istanbul naar Izmir & retour ! Vanaf wanneer zouden die dan moeten gaan varen ? En dat dan voor vanaf TL. 1,- ? Lijkt mij beetje onwaarschijnlijk, toch ?

  3. Ben naar de veerhaven van Alsancak(İzmir)voor info geweest en deze vertelden mij dat het niet mogelijk was om met İ.D.O of welke org. dan ook rechtstreeks naar İstanbul te gaan….per ferry.
    :turk: :ned:

  4. Oei, dit is al oud nieuws! Misschien een tip voor Murat om eens een update hierover te maken? Het onderwerp spreekt mij ook nog steeds aan en wellicht meer mensen.
    Murat, is dat mogelijk voor jou?
    Alvast mijn dank!
    Fijne avond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!