RallyReport brengt verslag van Rally van Turkije

0
574

RTL GP, het auto- en motorsportplatform van RTL 7, brengt zondagmiddag 25 april niet alleen een verslag van het World Superbike Championship maar ook beelden van de vierde ronde van het WRC: het Wereldkampioenschap Rally’s.

Turkije

Vanuit start- en finishplaats Istanbul vertrekken de hoofdrolspelers van het WRC voor de Rally van Turkije met als grote favorieten voor de eindoverwinning, regerend wereldkampioen Sebastien Loeb (Citroën) en Ford-rijder Mikko Hirvonen.

Nederlanders

Vanuit Nederland staan twee rally-equipes aan de start waaronder de 24-jarige Dennis Kuipers die dit seizoen onder de vlag van M-Sport, het officiële Ford-team in het WRC, voor de eerste maal aan de start staat met een gloednieuwe Ford Fiesta S2000, waarmee de Ipatec Racing-rijder dit seizoen 8 WRC-Rally’s gaat rijden.

Uitzending

Interviews, achtergrondinformatie en een wedstrijdverslag van de Rally van Turkije op zondag 25 april vanaf 14.00 uur tot 14.30 uur in RTL GP: RallyReport op RTL 7. De herhaling is er op zaterdagmiddag 1 mei vanaf 16.00 uur tot 16.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!